• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

VIOLU bedzie PLUSIK :-D:-D:-D:-D hahah żartuje oczywiście :-):-):-) raczej nie było tej owu wtedy ufffffffffff........ bo mam teraz rollercoaster :-D:-D:-D Antoś pomylił noc z dniem??? czy inny powód niewyspania ????????????
Dziama wymarowałam mojego największego mężczyznę :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: w razie czego nie tylko ja bym wyglądała jak maszkara gdyby maseczka bardziej zaszkodziła niż pomogła :laugh2::laugh2:hehhe

NO bo ja jestem obrotna dziewczyna ooooooo............ :-D:-D:-D :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: i jaka skromna przy tym hehe :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
dziama hehe my tam lubimy sobie tak razem siedzieć z błotem na ryjku :laugh2::laugh2::laugh2: śmiechu z tego co niemiara zawsze :-D żeby sie tak chciało jak sie nie chce co ??????:sorry:
Piąteczko zdrówka dla maluchów.... u mnie Jaś tez usmarkany....... no własnie i tylko katar,,, kaszlu nic :szok:
Rozia przekichane jak m śpi co ???? jak myszka cicho musisz siedzieć :sorry::eek: ciekawe co bedzie jak sie Bianka urodzi :szok: biedny sie nie wyśpi :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
Witajcie ja dzis pospalam mala niedawno wstala :)
U mnie dzis dzien paskudny i z mezem planujemy jechac na wies do babci a on dzis o 20 ma impreze z pracy a ja zaraz sprzatanie bo mala zajela sie puzlami bo maz dostal od kolegi dla malej ale za mala jest na nie ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry