reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hey dziewczynki! ja jestem, ale miałam fatalną noć i ledwo na oczy widzę...
młodego dzisiaj wujek zabiera więc pewnie będziemy aię z mężem sobą zajmować, wybaczcie kochane :cool2:
może zaglądnę potem, ale nie obiecuję... normalnie zombie ze mnie dzisiaj, oooo mniej więcej takie - :growl:

buźka słoneczka!!!

reklama
Jestem Gwiazdy, ale idę drzemkę zapodać, bo padam... Dobrze,ze siostra akurat zrobiła spaghetti, to obiad mam z bańki:-) Dla m też wzięłam i nie muszę już się o to martwić :-)

pamelka zdrówka Wam życzę :-)

przepraszam,ale idę sie połozyc do wyrka,bo goraczka wróciła.mężulek zagrzał miejscówkę!!! chciałam tylko napisać że minął rok odkąd znalazłam nasze forum,sentymentalna sie robię chyba z wiekiem...więc chciałam Wam wszystkim bardzo podziękować za okazane mi wsparcie,pomoc i troskę! uwielbiam Was wszystkie! m8.gif

Truskawkowy Gad zgłasza swoją obecność:-p

Przyszła dziś torba od Losiczki :-):-):-):-):-)
Jest cudna!!! Praktyczna, wygodna, świetnie uszyta!!! Normalnie patrzę na nią i mi się buźka cieszy:tak::-);-)
także polecam naszą Losiczkę, zdolną bestyjkę!!!:-)

Katy no baa jasne że będę jęczeć że mi jakiś terrorysta w brzuchu mieszka:-D
Rozia osszzztyyyy ranny ptaszku dałaś czadu :p
Ania jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-):-):-)
Ilona padłam hahaha no boską miał mąż pobudkę, ale obrze dobrze, niech czasem poczują te nasze gorsze połowy jak to jest hihihi:-D
racuchy paluszki lizać
jak robiłaś ciasto?
Marta super wieści Rozia nam przyniosła:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :D
Roszpunka Niech Maksio często tak rozpieszcza mamusię:tak:
Cat witamy i kciuki zaciskamy ;)
Agnes w nocy często dzieciaki jedzą spokojniej dlatego nie odbija im się, spokojnie :)
Pamela ujć...zdrówka!!
i kciuki za II kreseczki i happy end ;)
Ada no wykres ..jednostajny :p ale tempka wysoka, trzymam kciuki ;)
Piąteczko szalejesz :cool2:
Valky mmm...co to się będzie działo...:cool2:

Miłego dnia Kobietki;-)

Ilonka, pamela dzięki za wsparcie chciałabym bardzo żeby to były prorocze słowa ale nie robię sobie nadziei to potem mniej przykro:-(

piąteczka rany boskie tylko nie mów że to na raz. Swoją drogą zjadłabym bigosu na pewno pychota:blink:

pamela grzej się grzej nic nie robi lepiej na choróbsko jak ciepły m pod kołderką :-D zdrówka

Val czyli chata wolna :blink: a czemu to taką złą noc miałaś?

Rozia ale Ci dobrze ja w środę spaghetti miałam :tak: ja godzinę na fotelu sobie drzemkę strzeliłam ale jakiś klient zadzwonił :sorry2: i mnie obudził

Piąteczko i jak dzieciarnia ????????????????????????
Truskawa a mozesz pokazać to dzieło naszej Beci ??????????? Ja tez czekam na przesyłkę :-D:-D:-D Też sie nie mogę juz mojej doczekać :-):-):-):-)
Tu masz słoneczko przepis .....Wielkie Żarcie - Przepis - racuchy drożdżowe
naprawde niebo w gębusi :tak::tak: a pare razy robiłam z innego przepisu iu zawsze surowe mi wychodziły a te są przepyszne .. na ciepło najlepsze :tak::tak::tak::tak:

Pamela my także dziękujemy Ci za to ze jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rozia śpij śpij :) a z obiadem Ci sie fuksiaro upiekło :-p

taka zmęczona jestem, a usnąć nie mogę :-(

pamelka właśnie mi uświadomiłaś, że mnie też rok minął ... Ależ to zleciało... A pamiętam sam początek jak nie ogarniałam wszystkich i gubiłam się w tym kto komu i kiedy odpisuje... A przez ten rok tyle się wydarzyło... Przede wszystkim udalo mi się wskoczyć do drugiej tabelki :-) A co najważniejsze zawsze mogłam na Was liczyć w sytuacjach dla mnie ciężkich,trudnych, ale i tych radosnych :-) Za to Wam dziękuję i mam nadzieję,że choć cząstkę tego wszytskiego będę mogła oddać Wam jaki nowym staraczkom, które sie tu pojawią :-)

Jeszcze raz wielkie DZIĘKI za to,że jesteście:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dzieciarnia chora- gil do pasa i kaszel- a mnie właśnie tak brzuch rozbolał, że musiałam sie położyć- pewnie nadciąga @- aż mi niedobrze

reklama
piąteczko:-(:-( bidulki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze to nie małpiszon sie zbliża !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiedy chcesz testować |????????????????????????

Ja uciekam na razie bo misiak zaraz bedzie juz :-):-):-):-) Jakby mnie nie było to życzę udanego wieczorku i spokojnej nocki :-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-) :*:*:*

Do góry