• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

właśnie wpadałam na chwile bo zaraz beda znajomi ... których nie koniecznie zapraszałam no ale cóż :sorry2: ... tak piszecie ze to już rok no i faktycznie .... właśnie zdałam sobie sprawę że już roku minął odkąd próbuje zajść w ciążę i dalej nie jestem :-(

reklama
piateczko za co za wredna @ przylazła, no... Oby w końcu ten cykl był już ostatnim i następna @ przyszła dopiero po połogu :-)

Lori w końcu się uda !!!!! Ty płodna jesteś, także nie stresuj się :-)

sentymentalnie...

Ilona dzięki wielkie, ja racuchy chętnie zrobię, ale bez jabłek a z innymi owocami, pokombinuję :p bo wyglądają bosko :D
fotkę zrobię jutro i wstawię :tak:
Piąteczko...zdrówka dla maluchów a małpa niech idzie w końcu precz

ja zmykam już do łóżeczka z herbatką ... ;)
do jutra ;)

witajcie

Ilonko melduję się.

Bardzo intensywny dzień dziś mieliśmy. Był u nas kolega, który kiedyś mieszkał koło nas, a teraz mieszka i pracuje w Dublinie. Chłopaki wczoraj trochę porządzili, a dziś kolega zaspał na autobus.... wiedziałam, że tak będzie. Wieczorem miał być w pracy i tu nasunęło sie pytanie - co teraz???
Odwieźliśmy go do miasta niedaleko naszego Town, bo stamtąd miał więcej połączeń autobusowych (spóźnił się tylko godzinkę, ale wcześniej zadzwonił i dał znać, że będzie później).

A my przy okazji będąc już we MIEŚCIE zrobiliśmy zakupy. Kupiłam dla Kubuli kombinezon na zimę i śpiworek do wózka, bo przesiedliśmy się już do spacerówki (gondolka za mała).

Witam dziewczynki wieczornie
Nareszcie mam wolne !!!!!! Hurrrra

dzisiaj jeszcze naklejalismy kubusia na ściany u Lily wkrótce pokój powinien być gotowy

zycze wam spokojnej nocy

ps. Ale te wasze dzieciaczki rosną :))))))))))))

Witam laseczki :-) melduję się!!!
u mnie rozpoczyna się zima, pojawia się pierwszy śnieg
:tak:
ja nareszcie po dniówce, także mogłam Was nadrobić i po odpisywać
;-) jutro mam wolne więc będę Wam towarzyszyła na bieżąco... tak wiem- cieszycie się hahaha :-D

kasia_es
kochana bądź dzielna, ja jedyne co mogę zrobić to trzymać kciuki za Ciebie i córeczki i tak też zrobię
wierzę, że wszystko rozwiąże się pozytywnie mimo tych wszystkich lęków które teraz występują ;-)

KatyB a wiesz co, całymi dniami i nocami w pracy teraz byłam (zwłaszcza nocami) także przez większość dni spałam, więc myślę, że ten humor głównie z przemęczenia organizmu…
:baffled:
A no i do mnie zapraszam jak najbardziej
:tak: obiecuję przejąć zmywak na czas Twojego gotowania :-D

AdaW trzymam kciuki aby szefuncio przedłużył Ci umowę skoro podoba Ci się praca
:tak: no i za brak @ również trzymam :-)

Cat Ballou witam serdecznie
:-)

ilonka24 jakie piękne racuszki
:szok: to ja czekam na listonosza, bo rozumiem, że wysłałaś mi paczuszkę z taką piękną i za pewne smaczną zawartością? :-D:confused:

pamela szybkiego powrotu do zdrowia
a co do nerwów to oby meliska Ci pomogła ;-) ja niestety musiałam już sięgnąć po coś ciut mocniejszego, ale co najważniejsze miałam cudowną Panią doktor i przeszło jak ręką odjął, a co jeszcze ważniejsze to nie wraca :-)

LiLuu ale Ci dobrze
;-)

Muszę się pochwalić
:-) w środę przyjeżdża do mnie mój K i zostaje aż do poniedziałku do wieczora :rolleyes::cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry