reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej ja też wpadam się przywitać:))
ilonka fajnie, że masz trochę m przy sobie dłużej:))
rozia śpioszku:-):-) ja też przyjaciół w kółko oglądam... teraz zaczynam 9 sezon:tak::tak: to jest mój ulubiony serial!!!!!!
pamela biedactwo wyleczcie się, żeby siły na staranka były:tak: już rok minął...czas niestety szybko leci...
ania super, że już wolne!!!!! Wrzuć zdjęcia jak skończycie:tak:
kasia cały czas trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&
paula to przynajmniej będziesz się mogła normalnie wyspać i z nami w dzień posiedzieć:)
ada trzymam kciuki za pracę.... a co to za praca??
katrina w chłopami to tak jest:-pfajnie, że przy okazji zakupy sobie zrobiłaś.
piąteczka kurna no....
malami, katy ;-)

nie miałam czasu w pracy nawet poczytać taki miałam zapiernicz.... nawet nie miałam czasu normalnie zjeść....niestety szykuje się, że będzie tak w najbliższym czasie:-( dlatego korzystam z weekendu i odpoczywam. Zaraz zapodam sobie chirurgów:tak:

aha byłam u ortopedy a nie u gina:sorry: do gina idę dopiero za miesiąc

reklama
jane - no ja juz tak delikatnie napomknęłam mężowi, że chciałabym na te zakupy, ale jakoś tak bez echa to przeszło, ale dziś trzeba było pojechać, to od razu i do sklepu.

Dzień doberek!

U mnie dziś pierwszy śnieg w pracy już jest meeeega młyn a będzie jeszcze większy trzeba mieć łeb na karku bo łatwo się pomylić w takie dni. Akcja opona :)

Kasia es -będzie dobrze kochana zobaczysz:* Dobrze że dziewczynki jeszcze mieszkają u ciebie w brzuszku.
Ania- no to w końcu wolne uff teraz na bb będziesz mieć więcej czasu jupi :) no i jestem ciekawa zdj pokoju :)

Przepraszam nie pamiętam więcej :(

hejka

ja dziś niewyspaaana..znów w nocy spać nie mogłam, a rano zero litości , budzik zadzwonił i do pracy trza było wstać..
do tego jakieś głupoty mi się śniły, nie pamiętam już ale bardziej się umęczyłam niż wypoczęłam..ale to nic, dziś śpię godzinę dłużej :p

Katrina zamieszanie, ale przynajmniej z zakupami skorzytałaś ;)
Ania niewiele trzeba do szczęścia hehe miłego odpoczynku i szykowania
mieszkanka dla córci :)
Paula to się będzie działo :cool2:
Jane korzystaj z weekendu ;)
Dziama gorący okres w pracy...trzymaj się ;)
w listopadzie akcja przeprowadzka?

Miłego weekendu Gwiazdy Gwiazdeczki;-)

Katrina hehe skąd ja to znam :-D my tez mamy takiego znajomego hehe
Aniu oficjalnie juz mogę pogratulować :-D:-D:-D:-D czekamy na pokoik Lilki :)
Paula fiu, fiu a to sie bedzie działo ........:-D:-D:-D ale super ,, pobędziecie dłużej razem :tak::tak::tak: paczka wysłana hehe.. ciepłe najlepsze ale i zimnę tez są ok hehe :-D:-D
Jane to masz 2 dni aby odsapnąć od pracy :sorry2: a ja myslałam ze to u gina wizytke hehe :)
Dziama miłego dnia w pracy :) :-)
Truskawa czekam na zdjęcie torebusi :) a racuchy polecam naprawde :) ja tak samo spróbuje zrobić następnym razem z innym owockiem :tak:

U mnie śnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg :-D:-D:-D:-D:-D:-D Jaś tylko wstał to od razu chciał sie ubierać i iśc lepić bałwana :-D:-D:-D

Miłego dnia :*

Dzień dobry

tak dziewczynki teraz będę miała czas na BB i pokoik Lily oraz popranie wszystkich ubrań bo najwyższa pora na to.

Życzę miłej soboty

Paula- cosik mi umknęło chyba udanego randko-wania :)
Truskawka- preprowadzka juz powoli ma miejsce :) po troszku przenoszę już rzeczy więc tak zaczynam na da domy powoli :) ale jest wielka radocha przy tym w życiu nie przypuszczałam że kupienie szczotki do wc czy tego typu rzeczy mogą tak cieszyć :)
Ilonka- miły wrrrrrrrrrr nie dziś :) miałam dziś skończyć czapę dla siostrzeńca na jutrzejsze ur ale chyba sie nie uda trudno dostanie po Ur.
Ania- moje psiapsióła jest w podobnym czasie ciąży co Ty juz się nie mogę doczekać małej Otylki i żałuję że tak daleko teraz mieszkają.

reklama
Hej Kobitki
Wczoraj mialam dlugi dzien pracy....nadrobilam was ale sorki ze nie odpisuje kazej z osobna.....
Teraz sie zbieram, dopijam kawe i lece na zakupy bo u mnie dzisiaj impreza przebierana .....moj m bedzie wikarym :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry