reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ada- ślub kościelny będzie a weselicho okolo stówki właśnie po16mam dzwonić do krawcowej

edit- wykarmimy je jakos heheh padłam

Ostatnia edycja:
dziama ja miałam wesele koło 100 osób ale fajnie pewnie się doczekać nie możecie :blink: te przygotowania i to wszystko najgorsze że te chwilę tak szybko zlecą że aż nie zauważysz kiedy będziesz mieć na palcu gps :-D szalona panna młoda :-p

Nie mam pojęcia po kim :szok::-D wiesz niekiedy teksty ma obłęd :happy2: ale i tak najbardziej lubię jak tatusia opiernicza stanie przed nim macha palcem i tato a ja ci mówiłam żebyś przebrał buty bo zamiatałam z mamą mówiłam mówiłam a ty oczywiście nie i oczywiście musiałeś nabrudzić i oczywiście ciekawe kto to będzie sprzątał ? weź to posprzątaj bo oczywiście że my już umyłyśmy podłogę. Dlatego mój m powiedział że z trzecią babą to on już chyba nie wytrzyma :-D:-D:-D:-D:-D

Ilonka czekaj jak Twój Jasiu Ci będzie jakimiś tekstami zapodawał. Dzieci usłyszą coś i tak to potrafią wykorzystać :p

Ostatnio m nosił Małego na rękach po lidlu w tym misiu to wszyscy się za nim oglądali. Ktoś mu powiedział, że myślał, że on takiego dużego misia niesie:-D Ale zdjęć nie mam, zrobię:tak:

Ada, :-D Udana ta Julcia! Dobrze mówi dziewczyna, facet musi znać swoje miejsce:-D

Ostatnia edycja:
Axa super ta laleczka oglądałam dziś te panie w ddtvn,ale cena wysoka ale z drugiej strony te lalki co moja chrześniaczka teraz zbiera też po 150 kosztują a brzydkie to to. Te szmacianki są cudne i mają malowane twarzyczki:)

Ada super teksty ma Julcia:)

Ilonka
super ten pajacyk i Papi ślicznie w nim wygląda:)

Też wam wstawię mojego misia:) Na grupie bo jest z ciocią na zdjęciu

Mój bratanek zapytał ostatnio mamy jak się urodził,a Aga powiedziała mu,że w kapuście go znalazła ,a on tak stoi chwilkę w milczeniu po czym mówi" Ale w takiej ze sklepu? Bo przecież w grudniu na polu kapusta nie rośnie.:

reklama
Rozszpunka wiesz ie ma nic bardziej słodkiego niż facet z niemowlęciem a jeszcze w takim fikuśnym ubranku ;-) Julka udana szkoda że nie widzi ile ona bałaganu robi:tak:

Viola i zrób tu dziecko w konia albo nie mów całej prawdy zaraz dziecko wymyśli i to dorosły wychodzi na durnia :)

Ostatnia edycja:
Do góry