• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry dziewczynki

i u mnie paskudnie za oknem

duże odesłane do szkoły, małe nakarmione, a ja przy kawce

ilonka , że Ty jeszcze masz na to szydełko czas:szok:

miłego dzionka

reklama
Witam i ja musiałam do pracy kilometr w deszczu iść właśnie się grzeję popijając kawę. Nadrobię Was za chwilkę życzę wszystkim miłego dnia:tak:

A wogóle @ przyszedł w sobotę i dziś się skończył mało tego temp. mi nie opadła tylko się podniosła i jest miała tak któraś z Was?

witajcie z rana dziewczyki!!! na weekend miałam takiego lenia że szook :szok: , ale pogoda była paskudna... szaro, buro, deszcz padał a dziś proszę, słońce od rana... muszę lecieć klatkę wymyć bo w sobotę tego nie zrobiłam :no:

mam nadzieję, że spędziłyście miło czas!

piąteczko lacie full wypass :-) ... a tak serio to ja nie doradzę z klapkami bo sama ledwo w japonkach umiem chodzić a na obcasie to już wyższa szkoła jazdy!
ilona ja sie nie dziwię, że msz pełno zamówień, czapki są świetne... sama bym kupiła jakbym mieszkała w polsce :cool2:

idę się śniadaniować ;-)

edit: ada proponuję test, na wszelki wypadek

ada no troszkę dziwne hmmmmm....

valky żeby znaleźć na obcasie buty jakie tylko chcesz to mozesz przyjśc do mnie i wybierac jak w dużym sklepie- problem w tym, że po złamaniu nogi nie odważę się i muszę kupić coś na płaskim

Witam z rana.

Viola, lepiej piec w blaszce+papilotki, bo w samych papilotkach się rozłażą. W samej blaszce oczywiście też się da, ale mi się nigdy nie chce tej blaszki szorować z poprzyklejanego ciasta:sorry: Chyba że włożysz np 3 papilotki na 1 babeczkę. A muffiny bananowe rewelacja! Zjadłam prawie wszystkie sama:-D

piąteczka, to ja uderzam do ciebie do obuwniczego;-):-D Toś sobie kobieto porę wybrała na zakup klapek. Zima idzie,a tej się klapek zachciało;-):-D

Dziendoberek

Bardzo przepraszam że mnie nie było a jak byłam to po partyzancku
:-):-):-).

Możecie zlać mnie po dupsku ;-);-);-).U mnie poza szuraniem od rana do wieczora ok. Mężuś zmienił pracę.Wyjerzdza dzisiaj o 14 albo jutro o 4 rano w delegację
i proszę sie nie dziwić że sie cieszę ale se chłpoina ostatnio nagrabił to myślę że ten wyjazd dobrze nam zrobi.No i kasa lepsza niż u dawnego szefa a robota na wyjeżdzie do końca roku. Jutro o 3 30 wyjazd własnie odebrał telefon.

Wszystkie Was gorąco ściskam nie odpisuje pojedynczo bo sie pogubiłam.

Miłego dnia
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry