• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam w ten paskudny dzień ;-)
pogoda taka, że aż się nie chce z łóżka wychodzić… zwłaszcza, że K pojechał do domu :-p ciemno, szaro i mokro… bleee... :eek:

ViolaPop co do muffinek (chociaż widzę, ze temat już nieaktualny)
;-) to ja niestety nie pomogę, bo jeszcze nigdy ich nie piekłam :eek: ale chyba będę musiała spróbować przy moim przeciętnym gotowaniu, to pieczenie wychodzi mi nie najgorzej- co dziwne hahaha :-D

sylwia_d spóźnione, ale szczere życzenia imieninowe
:-):tak:

jane te Twoje muffiny śniadaniowe wyglądają obłędnie nawet w stanie jeszcze nie upieczonym- aż mi ślinka pociekła
:-D

piąteczko
ja myślę, że klapki szamana będą idealne
:-)
a co do „pójdę boso” to mojego taty koledze ukradli kiedyś buty w pracy na wyjeździe i później kumple chyba z miesiąc jak go zobaczyli śpiewali mu tą piosenkę
:-D

KatyB dzięki za meldunek, że jesteś już na miejscu
:tak:

AdaW w razie czego leć po teścior i sikaj
:-)

losiczko72 no witamy witamy
:-) nie znikaj nam już! :wściekła/y::no:

reklama
Piąteczko

Jane pisałam Ci pod wykresem.Jak juz sie tak uparłaś he he to chociaż przesuń na 15 dc.1tempka po skoku musi byc wyżej niż 6 przed skokiem ( nie licząc tej zaburzonej ).Zreszta serducha są ok to nie ma znaczenia teraz.Tylko pod koniec cyklu ciśnienie Ci urośnie jak żle będzie granica :-):-):-)

Mój m nadrabia swoje gry w kompie.Bez baby to on wytrzyma ale bez swoich gier to chyba nie :baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry