• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Val się nie da :-D:-D:-D A tak poważnie, to ja tylko ze względu na to nasze mieszkanie nie chciałabym aby Bianka wyskoczyła wczesniej... Gdyby nie to, to tez pewnie bym chciała,żeby nie siedziała zbyt długo :-)

reklama
Rozia ja tez zaliczylam juz 9 okienko i u mnie odczucia sa rozne szczerze mowiac bo chciala bym urodzic tak w 38 tc ;p ale zaczynam sie bac bo Oliwke urodzilam 8 dni po terminie i nie wiem czego sie spodziewac ;p

hej dziewczynki:-)

Rozia no no już ostatnie okienko:-)

Val zdrówka dla Krzysiaczka:tak: biedaczek

Liluu
zaglądam bo ciekawa jestem jak u ciebie, no ale jeszcze nic nie rusza:-) łapię fluidki za to:tak:
Roszpunka no proszę jakie grzeczne dzieciaczki:-D

Dziewczynki co się stało z grupami???? Wyrzuciłyście mnie??

Ostatnia edycja:
reklama
hejo

to ja wam powiem że też miałam ciekawy sen:eek:
i nie mam pojęcia skąd to się wzięło w mojej głowie:eek:
mianowicie śniło mi się że byłam tak jakby w dużym sklepie z ciuchami-jakby w galerii, tyle że na stojakach, zamiast ubrań...piekło się mięcho :eek: tak jak na grillu...i to było takie soczyste, grube, w stylu steków pyszne mięcho...latałam i skubałam z każdego stojaka, jeszcze planowałam zwinąć wielki kawał dla D..bo nie było g :eek:ze mną

normalnie siakam, jak sobie o tym przypomnę, ja normalnie nie jestem mięsożercą, więc nie wiem skąd to w głowie mi się wzięło :-D
chyba mała mi daje znaki na co ma ochotę:eek::-D

Rozia Sylwia
ulalala ostatnie okienko, zegar tyka ;)
Lilu czekamy na Twojego uparciuszka ;) mam nadzieję że tak zwleka zwleka, ale jak wystrzeli do wylotu to nim się zorientujesz, będzie po drugiej stronie ;)

Miłego dnia kobietki;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry