• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hey dziewczyny!!! w końcu mam chwilę żeby Wam napisać coś!!!

cały tydzień leżałam w łóżku... w sobotę byłam na pogotowiu bo juz myślałam, że normalnie wykituję... jak widać przeżyłam:laugh2:... uszy mam nadal zatkane, ale już mogę normalnie mówić,oddychać i nie boli mnie w końcu głowa...

tu się wiele dzieje widzę, nie mam szans nadrobić... lecę na grupę poczytać co tam słychać:tak:

miłego dnia lachonki!!!:-D

Truskafffka mój najdłuższy to 36 dniowy...
w tym cyklu wygląda na to, że owu była dopiero w 25 dniu... :szok:
Mam nadzieję, że tam w środku wszystko jest OK, a ten długi cykl to przez moje ostatnie stresy w pracy :tak:
Generalnie ginekolog co wizytę robi mi USG jajników, cytologię i wszystko jest w jak najlepszym porządku... robione miałam również po odstawieniu anty badania krwi w kierunku tarczycy, wątroby itd. Więc nie wiem o co chodzi :angry::baffled:

Ostatnio jak byłam u dermatologa, to kazała mi zaczekać do 21dc i zrobić badania hormonalne, bo przez to mogę mieć również problemy z cerą... jeżeli wyniki wyjdą złe, to mam iść do ginekologa (jakie badania to napisałam na enpr. teraz już nie pamiętam)
:zawstydzona/y::sorry: także czekam na ten 21dc, ciekawe czy zdążę przed wizytą u dermatologa :szok:

Valkyrie najważniejsze, że żyjesz :-):-D

reklama
Valky noooo hahaha :-) z tym, że ja (według naszych specjalistek- dzięki Jane i Łosiczko :*:*) mam 12fl dzisiaj, więc może dlatego @ jeszcze niet... owulka strasznie mi się przesunęła... ale chętnie zapiszę się do klubu :tak::-D a co mi tam :-p
A Ty Kochana wpadaj częściej :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry