• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

gtrunt żebyś w ogóle owulację miała... przynajmniej z mojej perspektywy to tak wygląda:tak:...

no czekam z niecierpliwością kiedy mój mąż dostanie pracę bo za dużo w domu siedzi... teraz wyszedł więc mam chwilę :-)

reklama
hej:-)

Paula mnie się wydaje że plemniki nie dotrzymały do owulacji:-( no ale może....:-)

Lori kurka,mam nadzieję że następna wizyta będzie już ok i szczęśliwa wrócisz do domu i zdasz nam relację:-)

Rozia??? Sylwia??? jak tam u was:-):-)

Valky oj biedaku, aż tak cię rozłożyło:-( zdrowiej:-)

Wydaje mi się, że owulkę mam, bo mimo wszystko widać różnicę w temperaturze w pierwszej połowie i drugiej :-p przynajmniej na moje krzywe oko ;-)

Valkyrie jak trzeba będzie męża naprostować, to wiesz gdzie nas szukać :-) wpadniemy i mu uszy wyskrobiemy, jak będzie narzekał, że przesiadujesz na BB :-p

Roza_ życzę Ci tego aby dotrwały :*:*:* a nóż widelec, jakieś komandosy z nich
:ninja2:

Roza_ aaaaa :-p:sorry: wiesz co, jak miałam postawioną pierwszą granicę to wyglądało to całkiem, całkiem obiecująco :tak: ale jak dziewczynki poradziły, żeby ją przesunąć (i faktycznie dużo lepiej to wygląda) to straciłam wiarę, że coś mogło z tego wyjść :-( ale wiesz, jakaś tam iskierka zawsze się tli ;-)
Tak czy siak, test negatywny... więc już nie ma o czym mówić, tylko czekać na @ :tak:

Oj kobieto, mrozi niesamowicie, śnieg też leży:-) a ja przez weekend pochorowałam,no ale się wykaraskałam bez lekarza:-) teraz mam wolne więc w domku sobie siedzę i książki czytam:tak:

reklama
witam

u nas dzisiaj też sypneło o już mam dosyć śniegu. po mieście jeździć maskara.

a my dzisiaj byliśmy na profesjonalnej sesji zdjęciowej. razem z bliźniakami i bratową. już nie mogę się doczekać tych fotek. za dwa tygodnie będę się chwalić naszymi szkrabami.

lecę nadrabiać i za obiad się biorę

biapl ja naszemu Olkowi od tygodnia daję jabłuszko ze słoiczka. a jutro skonczy 15 tygodni i waży już ponad 7 kg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry