• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
było minęło... m od początku był kochany, nigdy nie dał mi odczuć ze jestem jakaś "inna" nigdy mi przykrości nie sprawił :tak: także wdzięczna jestem mu strasznie , bo podbudował mnie bardzo !!!!!!!!!!!!!!
było minęło... teraz jest mi łatwiej z tym żyć jak mam rodzinę :) bo wiadomo jak sie jest nastolatką to koszmar :tak: nie jestem kaleką także za to mogę dziękować Bogu,... 22 lata temu nie było takiej medycyny wiec blizny pozostały, a koszt aby je zlikwidować tez pewnie spory .... a chętnie bym sie ich pozbyła :-D nie tęskniło by mi sie za nimi :laugh2:

witam

piąteczek:))) właśnie wcinam śniadanko bo byłam na badaniach przed pracą... ciekawa jestem jakie będą wyniki...

ilona to miałaś nieciekawe przeżycia..coś wiem o bliznach bo mam też na nodze... nie tak wielkie pewnie jak po oparzeniu bo to jest akurat po szyciu (w dwóch miejscach na jednej jednej nodze:)) ale jednak przez pierwsze lata były bardziej widoczne ... teraz to nawet lubię te blizny...w niczym mi nie przeszkadzają.

dziama ale leci czas na twoim suwaczku... jeszcze tylko 120 dni:szok:

lori ja chyba przegapiłam coś ... dlaczego masz siniaki??

agnes super że waga tak ci spadła:)

miłego dnia:)

ilonko to mialas przezycia ale najwazniejsze ze meza masz wspanaialego i dzieci masz slodkie :)
a ja sie dzis nie wyspalam poszlam spac kolo 24 bo z mezem ogladalismy na tv rozne programy a potem na jednym lozku spalismy a ja z wielkim brzuchem i on sie wierci to malo co spalam ;/

Rozia- kciukaski zaciśnięte i czekam na inf
Sylwia- a jak Oliwcia lepiej?
Losiczko- tęskno nam za Toba co słychać????
Truskawka- jakiś lekki żal słyszę czytając tego posta o tarzaniu w śniegu czyżbyś zazdrościła Matiemu? hehhehhehe
Roszpunko- myślę że skoro Maksiowi nic nie jest po wprowadzonych produktach to spokojnie możesz mu zwiększyć porcje.
Jane- daj spokój bo jak widzę ten suwak to pietra dostaje :D w środę idę do krawcowej :D i w wolnych chwilach produkuję aniołki. A wyniki kiedy???
Ilonka- śliczna z ciebie babeczka :*
Paula- jak sie czujesz???????? bo u ciebie widzę się też pierdzieli
Pamela- własne podejście i samopoczucie to podstawa w tej syt. jak plany serduszkowo kolacjowe??

śniła mi się dziś Małami i Truskawka :) tzn więcej forumowiczek było ale potem reszta się gdzieś rozlazła bo byłysmy na koncercie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: to są skutki nadrabiania bb przed zaśnięciem hehehehehhe

reklama
Dzięki dziewczyny za odp. Dziś dam mu pół słoiczka, a może w przyszłym tygodniu cały jeśli będzie miał ochotę.

Ilona, piżamki super! Ale my też śpimy w pajacykach, bo skarpetki lubią spadać;-) Kupiłam Maksiowi kiedyś taką z tygryskiem, ale większą. Może jak podrośnie to nie będzie skopywał skarpet;-)
A ja wczoraj w Kerfurze kupiłam komplecik na lato za 5 zł. To jest niby piżamka, ale u nas będzie strój dzienny;-)
CAM00093.jpg
Ilonka, przykro mi z powodu blizn. Ale przecież to nie jest najważniejsze. Bratanica mojej koleżanki jak miała koło roczku, ściągnęła na siebie ze stołu z obrusem szklankę z herbatą. Biedna, ma poparzoną klatkę piersiową. Teraz już jest nastolatką i nie wiem jak sobie z tym radzi. Na pewno jest jej ciężko, tym bardziej, że jest dziewczyną...:-(

agnes, gratuluję spadku wagi :-) U mnie spadła, ale z obżarstwa znów poszła do góry;-)

A tak apropo, któraś z was nosiła ten pas poporodowy? Niby nie mam już brzucha, ale jak się najem, to wyglądam tak na 5 miesiąc. Musiałabym jakoś te mięśnie wzmocnić, żeby trzymały wszystko w kupie.
dziama, mi też się ze 2 czy 3 razy śniło nasze wspólne spotkanie:tak: Ale by było fajnie jakby doszło do skutku:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry