• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Jane jak by co to wal jak w dym :-)......mogę ci takowe zakupić :tak:tutaj takie buty mozna znaleść w całkiem przyzwoitej cenie.....za te zapłaciłam £19 czyli jakieś 100 zl może niewiele ponad to a są mega wygodne i fajnie wyprofilowane:tak: jak bym miała buty na specjalne zamówienie :tak:

reklama
Dzień dobry dziewczynki :-)

Katy no nie powiem, ale chyba wywołałaś wilka z lasu i rzeczywiście nie zdążę z tym rosołem...

Coś się zaczęło dziać w nocy i tak do tej pory się dzieje, ale sie nie rozwija.... Tzn. mam skurcze z tym,że nie tyle czuję jakiś mocny skurcz brzucha, tylko w krzyżach mnie boli.... I nie wiem czo to już to, czy nie... Aczkolwiek tak co jakieś 20 - 30 minut mam tak... Co myslicie?? M wrócił z nocki,więc jestem spokojniejsza i dam mu troszke pospać, a później na piłce poskaczę, może to coś da...

Miłego dnia :-*

witam kochane :)
Ja juz obiadek mam podszykowany :tak: chłopaki poszli odśnieżać autko, Pawcio usypia , ja własnie piję kawkę i wcinam faworka :-p
a potem na wieksze zakupy abym nie musiała na tygodniu sie martwic :tak::tak::-):-) :-D:-D:-D

Rozia no w koncu :-p super, niech sie rozwinie szybko i szybko zakonczy tzn niech Bianka nie męczy zbyt długo mamusi :-D
No własnie kochanie ZOSTANIECIE RODZICAMI - JAK TO DUMNIE BRZMI :tak::tak::-):-):-):-):-)
piłeczka przyspieszy wiec jak m sie wyśpi to sobie z godzinke lekko poskacz a zobaczysz nim sie obejrzysz a bedziesz juz w szpitalu z Bianką w ramionach :tak::-) trzymam kciuki i czekam na wiadomosci :-D czuje ze dzis bedziemy GRATULOWAC I WITAĆ NOWĄ DAMĘ NA SWIECIE:-D:-D:-D

sylwuś Mariuszkowi dobrze w brzuszku jak widzę :-D

ja jestem troszke wściekła ale napisze na g :-p

miłej niedzieli :-):-):-)

no zobaczymy dziewczynki, bo w zasadzie nic się nie zmienia,.... Ani nie są częstsze te skurcze ani bardziej bolesne....

Sylwia a Ty żadnych objawów nie masz??

reklama
u mnie sa caly czas np dzis mam od niedawna a wczoraj caly dzien i w nocy tez mnie meczyly a tak to ni c sie nie dzieje ale ja wiem ze na porod sie nie zanosi bo z oliwka tez tak mialam i poprostu musze czekac na te wlasciwe bo te co sa to tylko mnie draznia ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry