• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
w kartę mam wpisany 19 (I to jest z om), a na pierwszym genetycznym wyszedł mi 22...

No u mnie wyglada to tak jak u Ciebie, bo częstotliwość się w ogóle nie zmienia...

Kurcze dziwne ;/ moze cos do wieczora sie zmieni bo u mnie to sa skurcze tak co 20 - 30 minut sie pojawiaja mniej wiecej wieczorem czesciej ale u mnie sa z brzucha nie czuje nic od kregoslupa i nie mam bolu jak na @ wiec czekam cierpliwie tym bardziej ze czop mi nie odszedl ale maly jest strasznie ruchliwy i kazdy ruch jest dla mnie nei z zbyt przyjemny niestety ;/

no ja mam co 20 minut, ale od krzyża... teraz 1 był szybcie3j, bo po 10 minutach, ale to raczej przypadek ... No nic, wstanę zrobić coś do jedzenia i później biorę się za piłkę... Jeśli się nic do 17 nie zmieni, to chyba siostrę bedę musiała na noc do siebie ściągnąć... Task na wszelki wypadek...

Dziendoberek :-)

Kciukaski za szybkie bezbolesne porody dziewczynki :-) Pozdrawiam całuje .Miłego dnia , tygodnia itp.

Moja nowość prosze o opinie będą inne kolorki
:-)

DSC01046.jpgDSC01047.jpg

witam:)
wstałam pooglądać finał australian open:) chłopaki już ponad 2 godziny grają:)

katy dzięki:) poszukam coś jeszcze u nas a jak nic fajnego nie znajdę to może faktycznie poproszę cię o zakup:tak: zresztą na pewno macie tam lepsze modele i większy wybór:)

rozia trzymam kciuki, żeby się wcześniej niż o 17 zaczęło na dobre:)

ilonka ja też obiadek już szykuję, rosołek:tak: kto to miał ochotę na rosół? rozia? zapraszam:)

sywlia oby się niedługo zaczęło

losiczka fajna laleczka:tak:

reklama
Jane wiesz co tak sobie siedze i mysle ze mi juz to zwisa najwyzej mi wywolaja mowi sie trudno maly uparty a mi sie barbara nie chce niestety a wiec w srode ide na szpital i zobacze czy mnie przyjma czy karza jeszcze poczekac ja jestem uprzedzona bo z oliwka w 8 dniou po terminie mialam zielone wody a nie wiem jak oni beda liczyli czy 24 czy 26 jesli 26 to karza mi jeszcze poczekac zobaczymy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry