• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
No pewnie ze tak a moze nawet lepiej odpoczne se w szpitalu bo mala zrobila sie tak nieznosna ze czasami juz nie mam sil ;/ a rece i nogi mam jak balony poprostu ;/
a jak badania u ciebie robilas juz cos ??

Rozia, ja takie skurcze miałam we wtorek, potem z soboty na niedzielę, a urodziłam z niedzieli na poniedziałek. Jeśli nie będą regularne, to na pewno jeszcze nie to. Jak się teraz czujesz????

Rozia, teraz już w każdej chwili może się rozkręcić. A jak nie to jutro na spokojnie pójdziesz do szpitala i tam wezmą się za ciebie:tak: Lada chwila Bianka będzie z wami:happy2: Już się nie mogę doczekać jak zobaczę malutką:tak::-) A teraz jak nic się nie rozkręca to wyśpij się, bo ja po jednej nieprzespanej nocy skurczów cały dzień nie spałam i później jak przyszło co do czego, to brakowało mi sił na rodzenie. Na koniec usypiałam między skurczami. Trzymam kciuki żeby u ciebie poszło łatwo i szybko przede wszystkim&&& :*

reklama
Dzięki dziewczynki :-) Teraz juz jestem spokojniejsza, bo dzis m w razie czego może wyjść z pracy, także luz... Myślę,że raczej już do rana wytrwam w dwupaku :-) Także idę sobie zaraz kąpiel zrobić i zamierzam się za radą Roszpunki wyspać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry