• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Pamela zdrówka dla męża, może jednak uda się z niego troszkę soków wycisnąć :p
Rozia :) pamiętam jak Mati się darł w kąpieli na początku..a potem nagle ciiiszaaaa i jako pokochał wodę tak kocha do dziś hehe
Losiczka wiesz że zdjęcia nie odpuścimy ;)
Marta nooo prosze, piękne zakupy :D
iiii graaatki
Paula grzecznie zameldowałaś ;)
Agnes aaaa gdzie tam...lista na lodówce wisi -część rzeczy zakupiona odhaczona, a część czeeeka hehe
najbliższy najważniejszy plan-to pranie i prasowanie ciuszków, kocyków, pościeli, ręczniczka itp
i przywiozę kołyskę, trzeba ją odświeżyć i niech już czeka w razie "w" żeby córcia miała gdzie spać, potem łóżeczko się przywiezie, złoży..i tak krok po kroczku hehe
Katy haha sorki..bidny mężulo ...ale sprytny że hej ..ehh chopy chopyy:-D
Liluu no pięknie się prezentujesz w nowej odsłonie suwaczkowo/avatarkowej ;)
trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&
Ilona czyli na spacerku dla każdego coś miłego ;)

a ja mam pytanie do mamusiek..
temat już sie przewijał
:sorry: ale ja akurat teraz ogarniam temat i oczopląsu dostaję :sorry:
pampersy...- jakich używałyście na początek?
generalnie w planie mam zakup paczki oryginalnych na początek -tylko jakich?
a potem będę kombinować, paczkę tych z biedronek-to chyba dada, tak?
i tych rossmanowskich -beby dream?
i zobaczymy co małej pasi...

to samo myślę z chusteczkami, jakie są wasze doświadczenia??????

reklama
truskafffka ja używam pampersów na zmiane z dadą z biedrony :-) W większości dada :-)

chusteczki mam hagisy, ale chciałabym teraz spróbować z rossmana takie różowe, bo koleżanka mi poleciła... ale to tzreba próbować... te hagisy są dość mocno wilgotne, także super do kupek, ale do siku, to mogły by być mniej wilgotne... :-) Ale moje doświadczenie jest dopiero 10-dniowe :-)

Martuś kochanie to super, moje gratulacje :* wierzę, że G wywiąże się z planów :tak:

Agnes dziękuję
;-)

Katy zobaczymy czy będzie czas, ale jak tak, to jak najbardziej
:-p

Ilonko :* no zobaczymy czy będzie owocny, bo jakiś dziwny ten cykl
:eek:

Truskafffka
bo ja z natury grzeczna jestem
:-D

Truskaffka - ja używałam na samiutkim początku "1" huggies, bo są bardziej miękkie, ale od 2 to juz tylko pampersy, bo te mi maluchy nie uczulają, chusteczki też tylko pampers sensitive (białe). Innych nie mogę.
Tak samo jak u nas się nie sprawdza Sudocrem, tylko Bephanten - każde dziecko może inaczej reagować.

Truskaweczka co do pampersów używam DADY i BABYDREAM - bardzo lubie,,,, bo są identyczne co oryginalne pampersy :tak::tak::tak::tak::tak::tak: a cena jak wiadomo niska :tak::tak:
chusteczki nr1 były dla mnie zawsze DADA BO BARDZO WILGOTNE ŁADNIE PACHNĄ ITD aaaaaale.... zdradziłam je z PAMPERS BABY FRESH i zostaje z nimi .... :tak::tak: tylko ze na sztuki nie kupuje tylko od razy 4 pak albo 6 pak w rossmanie czy w cerfurze ( 4 pak jest w promocji zawsze po 19,99zł w rossmanie) w cerfurze tak samo chyba , wiec jak jest promocja to od razu biorę 2-3 opakownia :-):-)

wiadomo trzeba próbować bo np moze miec Amelka uczulenie wiec to wszystko wyjdzie w praktyce :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny :)

czyli potwierdza się stara zasada eksperymentowania hehe
dlatego nie chcę inwestować w duże zakupy jednego produktu, na bieżąco będziemy kupować i próbować ;)

truskaffka mój ranking pieluch to pampers, babydreams z rossmana, dada z biedronki

teraz używam już rozmiar 4 i stosuje te z rossmana. jak dla mnie super jak oryginalne pampersy. a cena niższa. nie probowałam tylko tych fun&fit z rossmana tylko zwykłe. ktoś może wie czym się różnią?

co do chusteczek to te z rossman dla mnie za suche. mój faworyt to kindii dzidziuś cleanic. często są promocje na nie np. 6 szt za 24 zł

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry