• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka

Sylwuś czyli mówisz, że syneczek ma humorki?
:-p

Losiczko no widzisz, więc u Ciebie też nie wiadomo co się jeszcze wykluje w którymś z cykli
:tak: może razem z siostrą będziecie cieszyły się z brzuszków? :-)

Ilonko łóżko które wkleiłaś wygląda na bezpieczne
:tak: na moje oko ma dosyć wysokie te barierki :-) chłopakom na pewno się spodoba :-)

Roszpunko
sama nie wiem… gorączki niby nie mam, ale coraz bardziej męczy mnie kaszel
:baffled: Dziękuję, że pytasz :*
Gratuluję pierwszego ząbka
:-)

Rozia dziękujemy z info od Martusi :*

Agnes trzymam kciuki, żeby lekarz nic nie wykrył u Olusia
:tak:

Miłego Dnia :*

reklama
Losiczka dziergam moja kochana :tak::tak::tak::tak::tak: zrobiłam apaszkę o której CI mówiłam wczoraj...:tak::tak::tak::-):-) teraz robię inną do kompleciku myszki :D a teraz ta nieszczęsna sukienka mi została no i o peleryncę tez pamiętam a jak :-p :-):-):-):-)
Nowe wzory torebek ?? brzmi obiecująco :-D:-D:-D Ja sie do Ciebie zgłosze na wiosnę abyś mi robiła torbę niebieską do wózka co?????????? :sorry::sorry::sorry:Roszpunka podsynęła fajny pomysł :-p:-p

Roszpunka zupka krem tez fajna :) do tego grzanki mniaaaaaam :D

Pauluś zdrowiej nam szybko :tak:

hejka

melduję że żyję, ale jestem strasznie niewyspana, kiepska nocka za mną, przebudzałam się ciągle, potem Mati przyczłapał do nas bo mu się coś śniło, potem młoda zaczęła fikać i jak na dobre zasnęłam to budzik zadzwonił:angry:
Młody miał dziś bal w przedszkolu, był też pokaz tańców :) byłam, zobaczyłam i dumna jestem :)

a teraz odpoczywam, prześpię się..młoda fika, ładuje mi po brzuchu, pęcherzu i innych narządach, stawia się ..

do tego jak wypociłam posta długiego to mi lap się zawiesił:angry:

już nie mam siły, także sorki..ale będę dziś co najwyżej skrytoczytaczem...

ściskam was gorąco i pozdrawiam... :*

Paula sie tam kiedyś zrobi zdjęcie ;-);-);-) musze mieć natchnienie na makijaż itp :-):-):-)

Ilonko sie zrobi torba do wózka :-):-):-) a jak :-). Ciekawę jakie torebki przywiezie mi jutro Joanna tzn babka od torebek. Aaaaaaaaaa no własnie babka mi przywiezie torebki :-) chyba do końca nie splajtowała :-D

Truskaffko mój Kubula też ma dzisiaj balik na 16 45 :baffled: do 18 45 :baffled: będzie iron menem czy jak mu tam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry