• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko dobry :-) wpadaj bez obaw :-D
Resztę babeczek oczywiście też zapraszam
:tak:

Dziewczynki macie jakieś wieści od Axarai??? :confused: Coś dawno się nie odzywała...

reklama
Witam sie wieczornie...
Wreszcie mam segment :-):-):-)
Wlasnie ogarnelam posprzatalam i tylko sie cieszyc..od srody walczylismy .ale dalismy rade..brakuje jednego frontu bo sie spsul..ale w czwartek dowiaza:-) no i jeszcze salon do pomalowania ale brak sil..:-( pare dni musi poczekac..:-)
U nas tez bialo..dzieciaki szczesliwe..balwan stoi..
U was tez widze etap chorob..u nas mala tez kaszle i katar..zreszta w przedszkolu wiekszosc dzieci z przeziebieniem..a do tego ospa szaleje..lece was nadrobic..i teraz bede czesciej..:-)
Milej nocki

Witam z rana :)
Ja dzis jade do starostwa pozniej zobacze moze maly juz ma pesel tak po drodze do urzedu miasta a jesli bedzie to do gina po zaswiadczenie na becikowe bo ze szpitala nie dostalam z oliwka mialam dziwne ;/

joasiu czekamy na foteczki :)

Dziendoberek

Axa pewnie urzeduje na wrzesniówkach :-( Rozy dawno nie było :-( też pewnie urzeduje na innym forum :-( Ja urzęduję tu i tam :-D:-D:-D wszędzie mnie pełno :-)

Martuś normalnie sorki ale mi ten Oskarek cosik nie pasi tzn nie imie tylko płec :-):-):-) nadzieja na córe jeszcze jest :-D

Ilonko ty kusicielko :-) kusisz tymi spineczkami hi hi . Ty zacznij brać suplemety dziewczynkowe i do dzieła za parę miesiecy :-D córcia miałaby co nosic i wyglądała by jak królewna :-):-):-)

Joasiu zdróweczka dla dzieci.

Ja pierdziu mój m 2 tyg po ostatnim antybiotyku a juz na nowo fervex łyka:baffled: a Kubula wczoraj wieczorem 39 tem :-(.I jak tu być zdrowym.

Konczę torebki nareszcie :-) 2 na allegro sprzedałam w tym tyg :-) jupi.

Lori halooooooooo .........................................:-):-):-)

Buziam Was miłego dnia kochane :-):-):-)

Tez zauwazylam ze dziewczyn dawno nie bylo ;/
losiczko super ze sprzedaly sie torebunie :)
a co do choróbska to wspolczuje ale te pogody takie zdradliwe sa niestety ze nigdy nic nie wiadomo ;/

reklama
Witam:)

Mój syn stwierdził ostatnio,że godzina 6.00 jest lepsza do wstawania niż 7.30 i tak sobie wstajemy od kilku dni:confused:

Sylwuś
teraz tak jest,że gin musi wypisać zaświadczenie.

Losiczko super,że torebki się sprzedały oby tak dalej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry