reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Agnes to podobnie jak u mnie noc do d...y:no:
najpierw do 1 usypianie a potem niespokojny sen co chwila pobudka a teraz umieram tak mi sie chce spać ale jak P pójdzie do pracy to ja postaram sie trochę przespac tylko obiadek zrobię

witam was dziewczynki

sorki ale nie odpisze wam bo juz nawet nie wiem co przeczytałam buuu

milego dnia

reklama
czesc dziewczynki. postaram sie potem wrzucic jakies zdjecia na gupie.

kasiu bardzo ciesze sie ze twoje niunie tak rosna slicznie... na zdjeciach widac jakie twarde z nich kobietki:)

lori trzymam kciuki ale i rozumiem obawy... bedzie dobrze, musisz w to wierzyc!

mamuśki kochane wszystkie... jak tak piszecie o swoich dzidziusiach to łezka sie w oku kręci... mimo tych problemow, chorób, nieprzeslanych nocy, widać jakie jesteście szcześliwe i dumne... pięknie, naprawdę, aż sił do starań o dzidzię wracają ^^

milego dnia!

Valky pewnie ze jesteśmy dumne i szczęśliwe pomimo problemów z naszymi aniołkami :tak::-)

Witam w ostatni dzień mojego urlopu buuuuuuu

Ilonka - ja bym jeszcze nie wkładała, jak Ci nie raczkuje a tym bardziej nie wstaje i nie próbuje sam to nie jest jeszcze gotowy.

Agnes - przetrwasz to i przyjdą lepsze chwile. Grunt to dobrnąć jakoś do roczku potem już z górki :tak:

Liluu - a jak tam wycieczki wózkowe? jest jakaś poprawa?

Losiczka - podasz linka na allegro do twoich kosmetyczek?

Kasia - dobrze że tamta neurolog wykluczyła metodę Voity bo na samą myśl aż ciarki mnie przechodzą

no a ja po badaniu, bałam sie tak że nie mogłam spodni ściągnąć bo tak mi sie rece trzęsły.
Najważniejsze że serce bije i dał nawet posłuchać, ale nic kompletnie nie zmierzył, ani wielkości dzidziusia ani bicia serca eh no trudno. Najważniejsze usłyszałam a za 1,5 tygodnia mam juz badania genetyczne.

Lori cieszę sie ze wszystko u ciebie dobrze :tak:
A u nas bez zmian z wózkiem niestety juz trzeci dzień nigdzie nie idę po tym jak ostatnio musiałam nieść krolewne na rekach i pchac wozek :baffled:

agnes słoneczko moze akurat na dniach sie pojawią ząbki także głowa do góry ;-) :tak:

Liluu to CI sie córa udała :shocked2: jak Ci sie uda to połóż sie kiedy LIly zaśnie :)
Valkyrie widziałam Twój cykl iii normanie w szoku jestem ciągle .......:shocked2::shocked2::shocked2::-:)-:)-:)-( strasznie długi :-(

Lori najważniejsze ze serduszko bije :)
co do Pawełka to on chce stać, tzn nogi jak kołki ma , i długo ładnie stoi wiec moze pierwsza próba na chodzić.. ale jak mówię.. na próbę... jak coś to sie poczeka jeszcze :tak:

pościel przyszła rano :-):-):-):-):-):-):-)
na grupie wrzucę urzędującego na niej Pawełka a tutaj samą

Zdjęcie3037.jpg

naprawde ślicznie wygląda :tak::tak::tak::tak:

Witajcie - ja dzis wyspana - wstalam o 11 z przerwa o 7 na karmienie :)
zaraz smigamy na spacerek cala rodzinka bo za 3 dni trzeba sie rozstac.
KASIU - zdrowka zdrowka i raz jeszcze zdrowka dla dziewczynek
AGNES - u nas po 2 dniach marudzenia, noszenia na raczkach i jednorazowo podanym paracetamolu - znow spokoj i cisza, dziasla nadal spuchniete ale zabka ni huhu, takze jednym wychodza od razu a inni sie mecza :(
LORI - oby tak dalej
LOSICZKO - zaszurasz sie nam :)
ILONKO - posciel slicznie wyglada, co do chodzika bylam przeciwna ale skoro na chrzciny Darus dostalo to baraszkowal w nim troche ale jego aparat ruchowy wcale na tym nie zubozal, i potem biegal sam jak szalony i tak mu zostalo do dzis :) choc z myszka nie bede probowala i dam jej pole do popisu na jej wlasnych "chodonozkach" :-D
VAL - glowa do gory, doczekasz sie i Ty
LILUU - a to Ci krolewna :)
PAULA - butki sliczne, a ich wypelnienie hmmm... :-) zgrabniule :-)
ROZIA, SYLWIA - dzieciaczki jak malowanie :-)
milego popoludnia wszystkim

Lori super że wszystko super :-):-):-) w w suwaczku mam linka. Zobacz wszystkie moje przedmioty :-):-):-)

Babka odebrała kosmetyczki , torebke była zachwycona :-):-):-) ale ja skromna jestem :-p:-p:-p

Ilonko pościel cudo :-)

Marysiu jak trza szurac to se szuram :-) za chwile moge w nosie sobie dłubac z nudów ;-);-);-)

losiczka - ale ja tam nie widze kosmetyczek :sorry2:

Liluu - grunt to dotrwać do wiosny, u was będzie szybciej i najprawdopodobniej podpasuje jej spacerówka :tak:

Ilonka - fajna pościelka :tak: ja juz bym chciała coś kupować tylko najpierw musze wiedziec jaka płeć bo wszystko albo pod dziewczynke albo pod chłopczyka :blink:

Marysia, Agnes - niech te zęby już wreszscie wyłażą :tak:

reklama
Do góry