• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula - przyszła dziś do mnie rano do łóżka poprzytulać się. Powiedziałam jej, że jest moją królewną, a ona na to, że jest Roszpunką... nie pogadasz dziś z tymi małymi przemądrzałkami.

reklama
katrina, :-D Roszpunka, swoją drogą, smutny żywot wiodła w tej swojej wieży;-)

rozia, Bianka rośnie jak na drożdżach:-) Do delicolu kup sobie jeszcze espumisan i podawaj razem. Farmaceuta tak nam polecił i rzeczywiście razem dawały efekt. U mnie gdzieś 30 zł kosztował delicol.

Katrina powiem Ci, że ma rację, nawet podobna jest do Roszpunki :tak: Śliczna dziewczynka :-)

edit.:

Eh te BABY
:cool2:

285408_515079191877225_1276163746_n.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziendoberek

A co to za cisza
:-(Wstawać spiochy :-) Wczoraj miałam fajny wieczór :-) leżałam z chłopakami w łożku tymi małymi a oni wyrywali mi siwe włosy :-D:-D:-D po co fryzjer he he.

Plan na dzisiaj jest taki że szyje 2 torebki i 2 kosmetyczki na zamówienie :-) dla żony Marcinka i córki ;-) o 11 przyjerzdza babka z torebkami :-) a stroje narazie nie maja dla mnie pracy :-(

Dziewczyny wkurza mnie jedna dziewczyna na allegro :crazy: poradzcie co mam zrobić . Zamawia torebki nie placi za nie. Zwracam sie do allegro o zwrot prowizji i mi zwracaja ale baba sie uwzięła czy co??? Przecież jak ona nie zapłaci 3 razy to blokuja ja na allegro no i teraz zamówiła poraz 3 . Zobaczymy co sie wyjaśni a babka z Poznania jest.

Jakie ja sny dzisiaj miałam :baffled::baffled::baffled: pokręcone jak cholera .

Truskaweczko daj znaka bo mam ecri polar i brązowy. Daj namiary na miśka i czy może być z tych materiałów. W tym tyg biore sie za Twoje zamówienie :-)

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

Losiczko dziwna baba powiem szczerze ;/
ja nie spie od 5 maly od 6 ale usnal 20 minut temu :)
Tak po za tym to witam sie my dzis jedzie do babci wiec zajrze pozniej buziaki milego dnia :*

Dzień dobry dziewczynki :-)

Nie dałam rady juz wczoraj wejść... Ale plus jest taki,że pogodzilismy sie z m...

losiczko to jak nastepnym razem zalicytuje, to napisz jej maila,że nie zaczniesz szyć dopóki nie przeleje kasy na konto. Ale ona Ci nic nie piszę ?? Dlaczego tak robi??

Co tam u reszty dziewczynek słychać ?/

My dzis planujemy dluższy sapcer, bo piękne słonko od rana świeci :-)
Ale najpierw obiad trzeba przygotować :-)

miłego dnia babeczki :-)

Dziewczynki ona zamawia i nie placi. Po 3 dniach wysyłam jej maila że nie ma wpłaty po 3 następnych znowu a po 7 dniach zwracaja mi prowizję. Ja dopuki nie mam wpłaty to nie szyję :-) chyba ze mam juz uszytą :-)

Witam

Losiczko No co ty mowisz :szok: A jesli to Poznań to dlaczego sie tam nie przyjedziesz z mężem i synami :-D:tak:
Ja dzisiaj powinnam ci wysłać kaske jak tylko Lily pozwoli na wyjście z domu ;) to jutro będziesz mogła juz sobie odebrać tylko ci kod pośle :tak:

Milego dnia dziewczynki

A gdzie Ilonka :szok: Zaspala ?

reklama
Liluu a w sumie masz fajny pomysł :-D:-D:-D niech płaci za 3 torebki jak zamówiła :-D dziekuje :-)

a mi własnie polsat wyłączyli :-D:-D:-D tzn zapłaciłam 2 dni temu ale na poczcie i dzwonie do babki że im zdjęcie wpłaty przesle a ona że oni tego nie uznają:dry: a na poczcie to do 14 dni może dopiero wpłynąć wpłata .Ja sie śmieję :-D mąż :wściekła/y: ale radio mam ;-);-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry