• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczko to współczuje zdenerwowanego męża :-p Uch

a co do tej babki to juz bym tam dawno była z chłopami i niech płaci cipa jendna !!!!!! *** trafia z takimi ludźmi nieuczciwymi u nas ebay jest chroniony jak cos to od razu mam kasę a osoba jest ścigana jedz i odbierz kasę mąż w domu to dawaj do niej i lej prosto w ryj a potem wytłumacz dlaczego :-D

Losiczko pieniążki poszły jutro mozesz je odebrać w dowolnym oddziale western union ;) odezwij sie jak będziesz to pośle ci kod do odbioru:)

Ostatnia edycja:
reklama
Liluu jezdem :-D

DSC01116.jpgDSC01118.jpg

dla Marcinka ;-)

Roszpunko - ale wiesz to chodzi o te dłuuugie włoski. W bajce Roszpunka ma tyle przygód, że nie ma kiedy być smutna i się nudzić - dzieci o tym nawet nie myślą, że przykro byc tak ciągle samemu zamkniętym. Zresztą Bella czy Kopciuszek tez różowo nie miały...

Hej. Co tu taka cisza? Stało się coś? Kobiety,nie straszcie mnie;-)
Mam pytanko, w jakim programie mogę umyć zabawki dla niunia w zmywarce? Mam zmywarkę bez instrukcji i używam tylko dwóch programów do garnków albo do naczyń...

Witajcie ja wczoraj bylam u babci a dzis ledwo zyje jestem niedospana chociaz maly spal ale wstawanie co 2 h w nocy mnie wymeczylo;/ dzis maz ma nocke wiec dzis tez z malym bede sama ale jutro za to maz sie malym zajmie i mam nadzieje troche odespac .

Dzień dobry :-)

My dzis troszkę lepsza noc miałysmy i Bianka już sie aż tak bardzo nie meczyła, więc może te krople cos dają :-) Niestety w nocy zepsułam dziecku karuzelę :-( I chyba trzeba bedzie nową kupić, bo nie wiem czy da się ją naprawić :-( Ja nie miałam wczoraj kiedy za bardzo wejśc... i dzis może byc podobnie... Ide dzis do gina w końcu, bo wtedy sie nie udało...

Miłego dnia dziewczynki :-)

Dziendoberek :-):-):-)

No własnie co sie dzieje dziewczynki :-( meldować sie :-)

Rozia cosik mi nie pasi Twój Biankowy suwaczek ;-):-);-)

Sylwia sen to teraz coś co najbadziej nam sprawia radosć tzn Wam młode mamusie:-)

Roszpunko ja to Ci kochana nie pomoge bo moja zmywarka ma 10 palców :-D i własnie stuka na klawiaturze :-D

Babeczka przywiozła mi 8 torebek więc wekend szurankowy .

Miłego dnia :-):-):-)

reklama
O kurczę łosiczko, nie zauważyłam.... :-) musze go w ogóle zmienić, bo nie pokazuje tygodni, tylko dni :-(

roszpunko no ja też nie pomoge, bo mam ten sam model zmywarki co losiczka :-D:-D:-D Dopiero mamy w planach wymienic go na jakis nowszy model :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry