• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej Kobietki

Przepraszam ze tak ucieklam ale biore Clo i poprostu po nim mi glowa pęka:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:.....już nie mogę:no:........dzięki Bogu jeszcze tylko 1 dzień :dry:

W piąteczek mam pierwszy scan :tak:

Malami jak fajnie że już w domciu ....to teraz już tylko cieszyć się ciążą Ci zostało ;-):-)

Liluu Katy.......... no nie moge dzwigac i duzo nie chodzic bo znowu bedzie bolało :/ ale......dobrze ze juz w domu bo tam psycha siadała

dzis piekne słonce nareszcie a ja jade zaraz na szpital po wypis i zwolnienie :tak:a pozniej domek i spanko bo wstałam o 6 :baffled:

Katy a po clo tak głowa boli ????
mi mierzyli cisnienie to mialam ostatnio 80/40:szok:

Hello Kochane :-)

Ale dzisiaj u mnie cudny dzień :tak: przepięknie jest na polu :-)

Katy trzymam kciuki, aby skan pokazał same pozytywy :tak:

Martuś nareszcie jesteś w domku :tak: Cieszę się, że z okruszkiem wszystko w porządku :-)
Nadal Oskarek, czy nastąpiła zmiana imienia? :-D Lecę Go po podglądać na G
;-)

Moja dzisiejsza wizyta u dermatologa opisana na G...

Miłego Dnia Wszystkim :*

reklama
Martus tak.....rożne są skutki uboczne ......u mnie akurat ból głowy:baffled:....chociaż chyba dzisiaj jakby cos mniej boli...............już się boje kolejnego cyklu z Clo:szok::szok::szok:
Paula pózniej poczytam na g o wizycie;-) ...dzisiaj jakos nie mogę się wyrobić
Lilu jutro powinnas dostac coś jeszcze;-):-p .............no i powodzenia na szczepieniu oby poszlo szybko i bezbolesnie:tak:
Rozia sliczny suwaczek :-)
Losiczko co tam w planach teraz masz do szycia???? Ja za kilka dni złożę zamówienie dla mamci mojej na torebkę co by kobiecina miała ładną na święta :-) tylko muszę obmyślec co i jak.........;-)
Ilonka .....załatwione :tak:i szybko wracaj tu!!!!!

A gdzie Jane....miała się pokazać:tak:
Róża a u ciebie kochana?????:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry