reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

I ja sie z rana melduję :tak::tak::tak::tak::tak::tak: co bym pozniej po tyłku nie dostała :-D

wczoraj cały dzien na nogach a wieczorem padłam :baffled:
dzis juz słoneczko ....więc to pewnie od Losiczki :-D dziekuję i proszę o więcej :tak::tak::tak:
mały poszedł do szkoły ,G do pracy a ja sama ...z Oskarkiem urzeduję :-D a ta wiercipięta już mnie kopie od rana

Pauluś co do imienia to narazie Oskar jest Oskarem hehehehe ale wiesz....moze cos sie zmieni hihi
Lilu jak mała dziś ????? wszystko dobrze po szczepieniu????

Rozia no to super ze Wam wszystko skończą już ...ja tez sie zabieram za te szafy.....jak sójka ale trzeba wreszcie to załatwic bo na koniec z reką w nocniku zostane :-D

Katy Kochana dasz radę ....a moze nastepnego cyklu juz nie będzie :tak::tak: :*:*...oby

a dla wszystkich
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bo juz dawno nie było :tak:

reklama
Violu nie widziałam że do mnie pisałas :-(ale już odczytałam:-) musisz chyba wejść na mój profil tam mam moje torebki po prawej stronie w temacie LUBIĘ :-) A JA SAMA nie kumata jestem w takich sprawach :-( bardzo dużo pomaga mi Ilonka :-) która miała sie zameldować :dry::dry::dry:

Martuś niebieskie by sie przydały fluidki ;-);-);-)

Losiczko już się robi :-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witam was

Ilonka i Katy :-) Wy to macie komitywe niezła :tak:

Violu dziekuje za radę :)

a Lily po szczepieniu tak sobie trochę wiecej spała wczoraj a wieczorem bolała ja nozka po szczepionce ale nie mogłam ej pomoc bo nie byłam pewna czy dać jej nurofen czy nie i nie dałam :( a w nocy tez kilka razy sie budziła ale nie było najgorzej przeżyliśmy ;-)

Zycze wam miłego dnia

Witajcie dziewczynki - ja narazie szybciutko i na momencik, wrocilysmy w sobote wieczorkiem ale nie bylo nawet kiedy do Was zajrzec, musimy sie soba wszyscy nacieszyc :) U nas wszystko sie udalo i teraz pozostaja kontrole, kontrole i raz jeszcze kontrole. Musze uciekac po synka do przedszkola ale wieczorem nadrobie i napisze cos wiecej. Ciesze sie ze jestesmy juz po wszystkim buziaki i przepraszam ze tylko o sobie.

Hejka.

My już po spacerku, ale może jeszcze wyskoczymy po południu.

Lilu, no to dobrze, że przeżyliście nockę po szczepieniu:-). Ja bym chyba dała paracetamol w czopkach w razie gorączki.

Marysiu, bardzo się cieszę, że już po i że wszystko poszło dobrze:happy2::happy2::happy2: Teraz tylko czekać jak Mała będzie poznawać świat na nowo:happy2:

Malami, cieszę się, że już w domu jesteś.

Ja też wzięłam się za porządki w szafie i teraz mam ogromny wór ubrań do pozbycia się, za który muszę się wziąć. :baffled: A w tą pogodę aż się nie chce...

Roszpunko tutaj nie istnieją :( niestety

zdjęcia na g:tak:

edit

czy któraś wie co u Axarai ?? nie było jej już bardzo długo
o Ilonce nie wspomnę ukrywa się tylko ech :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry