reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

12032013530.jpg12032013531.jpg12032013532.jpg

Załączniki

• 12032013530.jpg
    12032013530.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 43
  • 12032013531.jpg
    12032013531.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 41
  • 12032013532.jpg
    12032013532.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Roszpunko sie da przyczepić tzn pokombinuje :-)

A ja wróciłam od ortodonty uboższa o 150 zł :-( a sam aparat 650 zł :szok: moze wybrać sobie kolor aparatu może być nawet z brokatem :baffled: więc od jutra mężulo przechodzi na wegetarianizm :-D

JOANNO JA CIEBIE NIE MAM NA FB W ZNAJOMYCH :-:)-:)-(

Roziu miałaś mi odpisać :sorry2:

My już po wizycie :-)
No to jest to o co mi chodziło :-) dziecko zostało dokładnie wymierzone, wybadane i w ogóle super i Pani doktor i pielęgniarka ( nawet fajniejsza :-) ). ogólnie dzis juz zaczęły jej schodzić te krostki... No wygląda na to,że coś ją uczulilo i byc może to jest dotykowe uczulenie, tzn. byc może ją moje ubranie któreś uczyliło albo pasztet, który wpierdzielałam... Mam ją smarowac jakimiś emolientami w takich sytuacjach i tyle.. ogólnie nasza Gwiazda waży 4980 :-) Mały klocek :-) Ale pięknie przybiera i wszystko jest super :-) 56 cm ma :-)

Marysiu no u mnie Bianka jak już zaśnie, to można nad nią strzelać i nic, ale jak zasypia i coś stuknie głośniej, to się budzi...

losiczko później Ci odpiszę :-) bo teraz obiad ide robić :-)

Sylwia, ale Oliwcia wyrosła:szok: Jak pojawiłaś się na forum, to miała coś ponad rok, a tu taka duża pannica już:happy:. Sukienusia bardzo ładna, jak dla prawdziwej księżniczki:tak:

Losiczko, to pomyśl nad tym i napisz jak coś wykombinujesz. Na pewno taką zamówię :tak:O ząbki trzeba dbać, ważniejsze niż brzuch m:-D

Roziu
, super, że jesteś zadowolona z lekarki i pielęgniarki. A krostki na pewno będą się pojawiać i znikać, taka już ta skóra maluszków jest.

reklama
Hejka gwiazdy

u mnie dzień jakoś za szybko minął :( nawet nie wiem kiedy buuu mamy nawrót zimy od wczoraj i jest naprawde zimno mamy odczuwalna -8 :szok: Jeszcze tak zimno tu nie było
poza tym handluje trochę na eBay moje ciuchy ciazowe i Lily rzeczy więc prawie codziennie latam na pocztę i tak mi godziny uciekają malutka teraz spi na rekach :tak: Więc mam chwile żeby do was zajrzeć

zycze wam miłego wieczorku i spokojnej nocy buziaki

Do góry