reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Losiczko wiesz ja jakos taki spokoj czuje ale boje sie wierzyc zesie uda zeby znow sie nie rozczarowac :blink:
A torebka co jedna to ladniejsza....ps moja kuzynka zamowila cos czy nie????

Lori czekamy na wiesci!!!!!!:tak:
Biapl Gratulacje z okazji 5 miesiecy Kianka :-)

Ostatnia edycja:
Cześć Babeczki :-)

Troszkę odespałam nockę i wpadam się zameldować
;-)
Wczoraj trochę śniegiem przybieliło, strasznie nieprzyjemnie się zrobiło, niby nie zimno, ale jakoś tak bleee wilgotno
:baffled: Potrzebuję słońca!!! :angry:

Martuś jestem, jestem
:tak: jakoś nie mam siły pisać, ale czytam Was na bieżąco :*

Losiczko
kurcze wiem o czym mówisz, też miałam pobierany odcisk dwa razy, raz na górny łuk, a teraz jak zakładam dół to znowu dolny
:dry: Odruch wymiotny przy tym jest mega :szok: ale co się dziwić, jak wsadzają w buzię takie ilości tego „betonu” :-D
Stały aparat zakładacie Kubusiowi?

Joasiu zdrówka dla córki i całej rodzinki :* Aaaaa no i owocnych staranek
:-p

Katy jejku, mam nadzieję, że jak najszybciej będziesz cieszyła się bobaskiem
:tak: Może już w tym cyklu? :blink:

Wszystkie proszę o chwalenie się swoimi robótkami, a kobietki które mają dzisiaj wizyty- o relację!
:cool2:

Miłego Dzionka :*
Ja mam zamiar dzisiaj leżakować
;-)

Losiczko pytam bo ona jest z tych osob co preferuja drogie firmowe rzeczy i zdziwilam sie ze jest zainteresowana ........a jesli nie kupi to niech zaluje :-);-)
Paula prosze sloneczko w ogrodzie .....specjalnie dla ciebie :-)
IMG_0475[1].jpg sorki ale nie mam czasu go obrocic :sorry2:
Marysiu ;-)

Załączniki

• IMG_0475[1].jpg
    IMG_0475[1].jpg
    43 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry