reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam :-)

U mnie śnieg znika w mgnieniu oka, właściwie zostało go tyle co na lekarstwo
:tak: Słoneczko pięknie świeci, mam nadzieję, że już tak zostanie ;-)

Losiczko fucha fajna, ale dla kawalera
:tak: Mąż przyjaciółki jeździ, ale to jest masakra dla małżeństwa, a co dopiero młodego :shocked2: Praktycznie w ogóle nie ma go w domu :confused2: Ale puki co, Twój syn może sobie na to pozwolić :tak: Ciekawe tylko co na to Jego dziewczyna? ;-)

Ilonko dziękujemy bardzo :*

Ada no nie wierzę
:szok: aż muszę oczy przetrzeć :-D nareszcie się pojawiłaś :*

LiLuu zdrówka dla Lily :*

Jakoś mi dzisiaj smutno, nie wiem dlaczego ehh…
:-(

Miłego Dnia :*

Pauluś no włąsnie on od grudnia jest bez dziewczyny:sorry: tzn poraz chyba setny pokłocił sie z Zuzią tzn ona z nim :-D żebyś Ty widziała jak oni na fb sobie delikatnie dogryzają :sorry::sorry::sorry:

Losiczko hahaha ach ta młodzież :-D jej, zabrzmiało to jakbym miała 70 lat :szok::-p
Wiesz, jest szansa, że zmieni zdanie co do pracy jak się jednak pogodzą ;-) tak więc może będziesz spokojna :tak:

Hej kobitki..
Ja znowu nie mam czasu..zaraz na zakupy.obiad.prasowanie..za malo rak mam:-):-)
Losiczko - komentarzyk napisze wieczorkiem..bo na nowe zakupy sie czaje u ciebie..a co do staranek co ma byc to bedzie:-) chociaz mam stracha ze skonczy sie jak ostatnio
Lilu - zdrowka dla corci..
Ilonko- co tam nowego tworzysz??
Paula-nie smutaj sie
Reszty nie pamietam..zajrze pozniej..

Dzień dobry :-)

Dziewczynki czytałam jak wstałam co u Was, ale nie miałam jak odpisać i teraz już nic nie pamietam :-( Przepraszam...

losiczko no właśnie jeszcze nie dostałam :-( A na jaki adres wysłałaś paczkę :-(

Miłego dnia :-*

Losiczko ja bym kupiła ale narazie brak funduszy niestety:-( za to moja mama się czai na jakąś torebkę więc może nie długo jakieś zamówienie będzie:tak: a co do płci niestety jeszcze nic nie wiem może jutro się dowiem bo na usg idę i jeżeli się bestia dobrze ułoży to będę wiedziała a wtedy napewno dam znać :-D

Paula ty się nie smuć i uważaj z tym wytrzeszczem bo ci jeszcze zostanie :-pa taka ładna buzia i szkoda by było :-D

Rozszpunka sprzątanie ogólne mnie nie minie a okna mnie tak wkurzają mój m jakby umył to by nic przez nie widać nie było :-D

reklama
LiLuu to by wyjaśniało dlaczego jest taka zmierzła :-)
Daj znać jak wyjdą- będę gratulowała :-):-):-) :*

A to dla Was kochane na poprawę humorków- częstujcie się ile chcecie :-D

527806_326851674104158_1413966428_n.jpg

Załączniki

• 527806_326851674104158_1413966428_n.jpg
    527806_326851674104158_1413966428_n.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 26
Do góry