reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula super :tak: Tylko pewnie strasznie drogie

Losiczko No bo kupiłam twoje wyroby :-D I nie moge ci opini wystawić :crazy:

A to końcowy efekt czapeczki

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Witam poobiadku :-):-)
Ilonko - zaproszenie ci wczoraj wyslalam na fb..komplecik cudny
Lilu -czapeczka super
Moze ja tez sprobuje..tylko ze ja beztalencie jestem..a szydelko widzialam w podstawowce na lekcji chyba techniki:-):-)
Losiczko - no to interes niech sie kreci..a torebke chcialabym czarna..zreszta jeszcze zajrze na fotki i popacze :-) moze cos wymysle :-)

Były sobie 3 kobiety, które mówiły o swoich mężach jak o samochodach:
- Mój mąż jest jak Ferrari: Szybki i Ostry.
- Mój jest jak Mercedes: Porusza się z gracją i jest dobry na długich dystansach.
- A mój mąż jest jak Polonez: Bez ssania nie ruszy.

dziewczynki dobijcie mnie albo pomozcie.........glowa mnie napiernicza i cos mnie zbiera wszystkie kosci bola , miesnie tez.....co brac???

reklama
"Długiego prącia" :-D Losiczko posikałam się !!!!! :-D:-D:-D:-D:rofl2:

Katy tylko ostrożnie z lekami ! :tak:;-)

Inspiracja dla naszych forumowych zdolniach :tak: i nie tylko :-)

69208_327345730721419_1294522537_n.jpg

Załączniki

• 69208_327345730721419_1294522537_n.jpg
    69208_327345730721419_1294522537_n.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 67
Do góry