reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczka Kochana :D Miśka dziś przyszła :D na żywo jeszcze fajniejsza, taka duuża!! i Milusia do tulenia!!! Matik przesyła buziaki i baaardzo się cieszy, powiedział że póki Amelki jeszcze nie ma, to on z miśką będzie spał:-D
a pacynka superowa, ale nas zaskoczyłaś!!! Dziękujemy Bardzo!!!!

reklama
Wpadam tylko na chwilkę, żeby losiczce dać znać, że torebka przyszła:happy:. Jest super ładniusia i wiosenna :happy2::happy2::happy2:ale 2 razy większa niż miała być:baffled: Aleśmy się dogadały...:baffled:No ale tak to jest jak się tutaj pisze wiadomości. Pewnie nie doczytałaś jak pisałam 20 na 30 cm.:zawstydzona/y:

Mi wpadły tłumaczonka, więc zakopałam się trochę w słownikach itd. Jeszcze od jutra zaczynam nowe korepetycje z maturzystą:szok: Będę poczytywać, ale musicie mi wybaczyć brak odzewu.

Pozdrawiam was wszystkie i całuję :* Miłego, spokojnego weekendu :)

Ostatnia edycja:
Truskaffka rano sie chwalilam ze lepiej ale wieczorem znow mnie zlapalo:baffled:......jestem pewna ze to jelitowka bo dzisiaj mnie tak przegonilo ze ho ho ho :szok:
Ada fajnie ze juz jestes........a taki dzien pod kolderka jest zawsze mile widziany :-)
Marysiu o snieg nie prosze bo u nas ma juz od jutra sypac :rofl2:
Joanna milego lenistwa :-)
Paula milych polotów:tak:
Rozia dobrze ze tylko tyle sie wydarzylo i nic sie wam nie stalo bo wiesz w taka pogode w polaczeniu z nerwami.....duzo nie trzeba :sorry2:
Roszpunka zawsze to jakas kasa wpadnie z tych tlumaczen :tak:
A gdzie Martusia sie podziewa:-(???

Ja bylam dzisiaj w Ikei i ja poprostu nie moge tam jezdzic....za duzo kupuje :-D albo nie to co planuje :-D

Dziendoberek:-):-):-)

Roszpunko :szok::szok::szok::szok::szok: pierwsze słyszę ze miała mieć takie wymiary :-:)-:)-( naprawdę nie doczytałam :-( ale jak możesz to odeślij ją do mnie a ja uszyję Ci nową . Pytałam to mówiłaś że ma byc kuferek . Odeślij ją proszę :-):-):-)

Ja dzisiaj jadę z młodym na prześwietlenie kiełków do aparatu potrzebne .Chyba szyć nie będę dzisiaj a na obiad robie rosołek.

Miłego dnia kochane :-):-):-)

Dzień dobry :-)

My już wstaniente :-) Piękne słonko za oknem świeci :-) Mam nadzieję,że ciepło jest, to na spacerek sie trzeba będzie później wybrać :-) Bianka rozmawia z karuzelą :-) Powoli zaczyna zauważać rączki, ale jeszcze nie kuma,że to jej :-)

Katy bidoku, co tam Cie znowu dopadło?? Zdrówka :*

losiczko mówisz rosół .... Ja nie mam na dzis pomysły na obiad,ale musi być cos na szybko... ktoś coś może mi zaproponować ?? :-)

Miłego dnia :-)

Witam sie sobotnio

my juz po 6 wstaly:dry: teraz młoda zasypia mi na rekach :happy2: A ja pije kawusie

Katy jelitowka nie odpuszcza nawet na chwile :confused: Dziwne to ale idź do gp wyglada to na zatrucie bakcylem jakimś.

A u nas biało :szok: Śnieg sypie ta zima nie ma zamiaru odpuścić nawet tutaj :confused:

Milego dnia

witam sie i ja Kochane po paru dniach nieobecności,zawalon pracą byłam,u nas na wiosnę to standart,a i czasu na żale nie miałam to i dobrze:sorry2:.przesyłam Wam promyki słonca u mnie wiosna już na maxa,nawet do 17 stopni,więc jesli któraś ma dość zimy co to zapraszam do mnie:-):-):-).miłego weekendziku i nadejścia wiosny życzę!!!

reklama
Losiczko, to jest w 100% moja wina, bo powinnam była napisać ci pw:tak: Nie mam do ciebie żadnych pretensji, mam nadzieję, że tak nie pomyślałaś!:blink: Możemy się umówić tak,że jeśli sprzedasz na allegro, to ja wyślę tą i wtedy będziemy myśleć o nowej. A jak nie to będę miała tą:tak: Co ty na to?

katy, melduj co kupiłaś! Biedna jesteś z tym choróbskiem.Mam nadzieję, że już odpuszcza.

U mnie też dziś słonko. Ale -8 było rano :baffled: Maks obudził się o 7:30, co jest wielkim sukcesem w jego wydaniu, bo ostatnio jego pora to 6. Korki z maturzystą miałam przełożone na 9, więc biegiem się szykowałam. No ale już jest po i wolne. Jeszcze tylko przejrzeć tłumaczonko przed wysłaniem, naszykować obiad i wybywamy z Maksiem do sklepu kupić prezent dla szwagra. Może i mamuśka coś sobie sprawi ładnego:-) A m w pracy. Temu to dobrze:-p

Do góry