reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A ja znam takie dzieci co miały po 10 miesiecy jak im pierwsze ząbki dopiero wyszły bo to moje dzieci :-D:-D:-D tzn Mati i Szymon

Rozia ja też na stojąco ;-)

reklama
Rozia, ja też tylko na stojąco nosiłam i noszę. Inaczej był ryk.

Idą nam ząbki, idą. Dziś podobno Maksio się ugryzł w palec, i było płaczu co niemiara:-D

Firanek jeszcze nie powiesiłam, zajęta byłam. Ale zaraz się za to zabieram.

Paula :-D Ale masz oczka ;-)

Roszpunko widzisz tak to juz jest na tym świecie :( nigdy nie było sprawiedliwości i tak juz zostanie

LiLuu z twojego wrzasku pobudkowego :-D:-D:-D ale dzięki, że pilnujesz porządku :rofl2: już zaczynałam się ślinić :laugh2::laugh2::laugh2:

Ja Wam powiem dziewczyny, że w końcu każdej musi się udać... w końcu TEN na górze odpuści i obdaruje nas dzieciakami- uparciuch
:tak: Wiem, że takie czekanie nie jest łatwe, a wręcz przeciwnie- przykre, ale w końcu to niesprawiedliwe życie wynagrodzi te wszystkie cierpienia! :tak:

reklama
witam.

widzę że u was wysyp ząbków. my nadal dwa mamy. ale Olek coś marudny. nic tylko noszony chce być. do tego ślini się, pluje więc może jakieś nowe się pojawią.

przykro mi z powodu katki. jakie to jest niesprawiedliwe. nie tak miało być. nadal trzymam kciuki.

wpadne na dłużej jak Olek pójdzie spać.

Do góry