• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej :-)

Ilonka - i jak tam nocka minęła?

Rozia - wczoraj było słoneczko i nawet kilka stopni na + to i śnieg stopniał, a dzisiaj załamka. Wszędzie biało i nadal sypie ten śnieg jak głupi.

hejka :)

my już a w domku od wczoraj :)

Chłopaki nawet dom i żarcie przygotowali pod święta :-Dspisali się :)
ja po tej cc nieco gorzej do siebie dochodzę, sama cc też cięższa-podczas pierwszej bardziej świadoma byłam, teraz walczyłam ze sobą żeby nie zasnąć.. ale będę żyła :p

Amelia caaały Mati -właśnie z tego noworodkowego okresu
zmienia się oczywiście cały czas :) postaram sie jakieś fotki wkleić :)
Żarłok z niej niesamowity i generalnie cyckować sie lubi, powinnam mieć odczepianego cycka, żeby mogła sobie cały czas memlać :-D
jak najedzona to spokojnie leży, rozgląda się :) jak głodne to drze się tak, że wiemy że płuca na pewno ma zdrowe :p

Mati super przyjął siostrę :) lata koło niej, gada, śmieje się, zabawki pokazuje...tłumaczy co się robi z lego ninjago i takie tam hehehe
ciągle powtarza jak sie cieszy że Amelka i ja jesteśmy już w domu, że nas kocha, przytula się często, pomaga..nawet pampersy wyrzuca do kosza..ale trzyma je w dwóch paluszkach-skażony towar :-D na razie jest dobrze :)
D też super się spisuje i z Matim i z małą :)
dumna jestem z tych moich chłopaków :)

choć oczywiście mieszkanie muszę wysprzątać po swojemu :-D

nie nadrobię wszystkiego, teraz przede wszystkim chcemy sie nacieszyć sobą..wiem że rozumiecie :p
ale postaram się zaglądać w miarę możliwości, przynajmniej czytać przy cyckowaniu :p

Dziękuję za Gratulacje :) i Życzymy Wesołych Świąt :)

Ilona
doczytałam :( matkoo jak Ci współczuję :( Trzymaj się Kochana, nich ten koszmar sie szybko skończy .. :( Tulę najmocniej jak mogę

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry