• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam się śmingusowo :-)

losiczko - ah nawet nie mów mi o śniegu, mamy usypane tyle że ledwo się idzie, auto trzeba pół godziny odśnieżać, a ten cholerny śnieg dalej sypie i przestać nie chce. Kurcze normalnie jakiejś depresji można złapać :-(

reklama
witam juz prawie po świętach

u nas też śnieg dzisiaj świeży dopadał a u mnie totalna załamka. ile jeszcze ta zima chce trwać? myslałam, że zdążę na macierzyńskim troszkę wiosennych spacerków zaliczyć z Olkiem ale chyba nic z tego. ostatnie 4 tygodnie mam wolnego a nie zapowiadaja poprawy pogody. jak tak dalej pójdzie to psychotropy zacznę łykać na lepszy nastrój.

truskaffka witamy w domku z amelką. dobrze że tak świetnie się wam układa. czekamy na fotki małej. a ty słoneczko szybko dochodź do siebie

jutro pewnie ruch większy tu zapanuje. dzisiaj jeszcze korzystajcie z rodzinek i leniu****cie. do juterka

Witam laseczki z zimowej krainy :-p

Ilonko jak się czujesz?
:confused:

Truskafffko jak to dobrze, że jesteście już w domku
:tak:
Widzę, że Mati- brat na medal :-) a i mąż niczego sobie gospodarz :tak: Nacieszcie się teraz wszyscy sobą ile wlezie :tak:
Buziaczki dla Amelki i starszego brata Matiego
:cool2: :*:*

LiLuu wszystkiego naj z okazji trzymiesięcznicy Twojej Panny :*
;-)

U mnie święta przebiegły spokojnie, wczoraj byliśmy u babci i dziadka całą rodzinką, a dzisiaj dzień w domku, a później nocka w pracy
:dry:
K już pojechał do domu, więc jak zawsze meeega smutno
:-(
Tak poza tym no to śnieg, śnieg i jeszcze raz ŚNIEG!!!
:szok::szok::szok:

Buziaki :*

Hejka:-) Witam was po świętach.
Mnie też zasypało tak, że szkoda gadać. Wczoraj musieliśmy nieść wózek połowę drogi do teściów, bo się nie dało przejechać:dry:

Co robicie w sylwestra??? ;-)

truskafko, cieszę się że święta już w domku spędziłyście. Cieszcie się sobą. Buziaczki dla królewny Amelii i dla ciebie.

agnes, też mam już dość. Prześlij mi trochę antydepresantów:sorry2:

ilonka, jak zdrówko?

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Święta święta i po świętach uffffff........ byle do gwiazdki hi hi.

Ja 1 dzień świąt spędziłam u cioci. Od rana do wieczora. Fajnie było.Najadłam sie :-p a wczoraj wiązałam sadełko oglądając filmy i bajki z chłopakami. Cały dzień strasznie chciało mi sie spać :baffled: to zaliczyłam popołudniową drzemkę a potem siedziałam do północy.

U mnie pogoda nadal zimowa -1 st :dry: ja chcę wiosnę.:-)

Ilonko ????

Kolejno odlicz dziewczynki :-)

Miłego dnia :-) :-) :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry