truskafffka
Fanka BB :)
Witam się i ja poświątecznie,
dziś sama urzęduję z dzieciakami, D musiał pilnie do pracy jechać ...
mała śpi, młody rysuje i bajkę ogląda a ja z kawką zbożową zaliczam relaks ;p
laptop mi siadł....
D już go odstawił do naprawy, 400zł nie nasze
no ale trudnoo... najbardziej się wystraszyłam że coś z dyskiem a tam zdjęcia, filmiki itd...nie odzyskania wspomnienia...na szczęście dysk oki, coś tam się przepaliło...
no i urzęduję na kompie D teraz...
zdjęcia chciałam wrzucić, ale przypomniałam sobie że je zrzuciłam na lapa służbowego D...a lap teraz z D w pracy, więc znów muszę czekać aż wróci i wam wreszcie pokażę tą naszą kruszynę
Dzięki dziewczyny za miłe powitanie
Kochane jak zawsze jesteście 
Małej dobrze jej w domku
nadal momentami walczymy trochę z cyckiem, ale generalnie nie mogę narzekać na Amelkę, ładnie śpi, jak nie śpi to się rozgląda swoimi bystrymi oczkami
czasem zamarudzi, powyje o jedzenie hehe
i zmarzluch z niej, nieee lubi leżeć goła (w przeciwieństwie do starszego brata jak był mały ) Ona mamusiowa...ciepełko lubi
Jutro jadę na ściągnięcie szwów, mops odwiedzimy o becikowe, potem D jeszcze do Krakowa pojedzie po mój wypis..trzeba się też zająć wpisem nowej obywatelki do ksiąg
a z dziećmi zostaje babcia..dostanie w razie wuuu butle, mleko i niech urzęduje
aaa w ogóle to chyba wam nie pisałam, Mati siedzi w domu do końca tygodnia bo go jakiś paskudny wirus dopadł w piątek.. takie paskudztwo co stawy atkuje, strasznie narzekał na ból w nogach, do tego gorączka, ślepka szkliste, D od razu do lekarza pojechał i się kuruje synuś...
Liluuu no pięknie czas zasuwa...dzieciaki rosną, trzeba się nacieszyć tymi chwilami bo tak szybko umykają
Muuułaaa Dla Liluni :**
Lor kciuki zaciśnięte a brzuszek ładnie zaokrąglony
dobrze tam na pewno jest Oluni 
MałaMi niech dobry humor dopisuje i już nie opuszcza
fura eleganka i praktyczna :-)
Sylwia zdrówka dla córci
dziś sama urzęduję z dzieciakami, D musiał pilnie do pracy jechać ...
mała śpi, młody rysuje i bajkę ogląda a ja z kawką zbożową zaliczam relaks ;p
laptop mi siadł....
D już go odstawił do naprawy, 400zł nie nasze
no ale trudnoo... najbardziej się wystraszyłam że coś z dyskiem a tam zdjęcia, filmiki itd...nie odzyskania wspomnienia...na szczęście dysk oki, coś tam się przepaliło...no i urzęduję na kompie D teraz...
zdjęcia chciałam wrzucić, ale przypomniałam sobie że je zrzuciłam na lapa służbowego D...a lap teraz z D w pracy, więc znów muszę czekać aż wróci i wam wreszcie pokażę tą naszą kruszynę
Dzięki dziewczyny za miłe powitanie
Małej dobrze jej w domku
i zmarzluch z niej, nieee lubi leżeć goła (w przeciwieństwie do starszego brata jak był mały ) Ona mamusiowa...ciepełko lubi
Jutro jadę na ściągnięcie szwów, mops odwiedzimy o becikowe, potem D jeszcze do Krakowa pojedzie po mój wypis..trzeba się też zająć wpisem nowej obywatelki do ksiąg
a z dziećmi zostaje babcia..dostanie w razie wuuu butle, mleko i niech urzęduje
aaa w ogóle to chyba wam nie pisałam, Mati siedzi w domu do końca tygodnia bo go jakiś paskudny wirus dopadł w piątek.. takie paskudztwo co stawy atkuje, strasznie narzekał na ból w nogach, do tego gorączka, ślepka szkliste, D od razu do lekarza pojechał i się kuruje synuś...
Liluuu no pięknie czas zasuwa...dzieciaki rosną, trzeba się nacieszyć tymi chwilami bo tak szybko umykają
Muuułaaa Dla Liluni :**
Lor kciuki zaciśnięte a brzuszek ładnie zaokrąglony
MałaMi niech dobry humor dopisuje i już nie opuszcza
fura eleganka i praktyczna :-)

Sylwia zdrówka dla córci

bo dam przysiądź że inny lekarz na badaniu prenatalnym powiedziała że na tylnej. No chyba że się przesunęło, ale mówi że jest na przedniej na 100 %. Jest wysoko wiec spoko. Łożysko tłumi ruchy wiec bede odczuwała je później niz w pierwszej ciąży bo wtedy mialam na tylnej ścianie. Do tego Olusia kochana bardzo spokojniutka. Fikołków wielkich nie wyprawiała, za to sobie ciągle ziewala, przekręcała z boku na bok. Jak ją lekarz pozaczepiał głowicą to ładnie reagowała, machneła mu noga i odganiała łapkami żeby dać jej święty spokój :-) Jedyne co chętnie pokazywała to swoja pupe i rozkraczone nogi :-)
;-)