• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Lori to widzę, że trafiłam idealnie :cool2::-)
Podeślij Go do mnie :-D przejmę Go na chwilę, żebyś mogła odpocząć :-)

Losiczko :-D:-D:-D widzę, że humorek dopisuje ;-) to dobrze! :tak:

Witam po swietach..z zasniezonej krainy:-):-)troche ciezejsza:-)i leniwa :-):-)

Lori-ciesze sie ze wszystko ok
Malami- pojazd super.tez lubie ciemne kolorki..
Losiczko-widze humorek po swietach..a jak bedziesz swojego M gdzies wysylac daj znac ..dorzuce mojego :-):-)
Paula- ty znowu kusisz slodkosciami:-):-)
Ilonko- zdrowka :-)
Reszty nie pamietam..:-(

Lori, śliczny brzuszek! Ach, jak by się chciało taki ponosić. I do tego z taką różowiutką zawartością;-) Cieszę się z tobą, że wszystko dobrze jest i że Olusia rośnie zdrowo. No i że nie zamieniła się w Olusia;-)

Malami, super fura! Oby dobrze się sprawowała:happy2: Czekoladka to super kolor:tak:

Truskafka
, masz rację, leci ten czas jak szalony. Ani się obejrzymy jak nasze szkraby skończą roczek, a później już poleci. Cieszę się, że już się zadomowiliście z Amelką. Nie mogę się doczekać zdjęć!

Paula, ja też za ciacho dziękuję, jeszcze nie podojadaliśmy świątecznego. :sorry2:

Noz K.u.w.a napisałam sie jak idiotka ii post poszedł sie walić :angry::wściekła/y::wściekła/y:

No więc ja dziś późno bo rano mieliśmy dwie wyprawy z Lily jedna do centrum zdrowia na ważenie i tu mamy 6.600 czyli przybieramy to minimum a potem szczepienie i dzisiaj było spokojnie tylko raz zaplakala przy drugim wkluciu za miesiąc najgorzej bo bedą 3 wklucia plus ta cholernie bolaca :(

u nas pogoda przepiękna ,słoneczko świeci jak szalone ale uwaga zimno jak diabli chyba -10 jest a wiatr taki ze zwala z nóg :angry: I żeby nie było za kolorowo to Lilusia dała rano swój popis :confused: Darła sie jak by ja ze skory obdzierali wzięłam ja na ręce ale ze wiatr wiał i ja zatykalo to krzyczała jeszcze głośniej :confused: Ze dwa razy jej kaptur zwialo a ze czapki nie ma bo se założyć nie da to może być ciekawie mam nadzieje ze jej Uszka nie zawialo :no: W akcie desperacji kupiłam nowy wozek

https://www.google.pl/search?q=quin...eb&biw=1024&bih=644&biv=i|1;d|KWfruX-Ntc0JnM:

mam nadzieje ze go polubi bo przez nia w domu siedzę cały czas

Lori gratuluje udanej wizyty

Ilonko wracaj do zdrowia szybko

losiczko ;-) :-D Dobre dobre

marta wozio miodzio

Paula jak dzisiaj sie czujesz?

sylwia i Rozia buziaki dla maluszkow

yyyyyy wiecej nie pamietam :zawstydzona/y: Ale buziaki dla wszystkich

Człowiek częstuje, a tu takie wybredne Babulce noooo nieeeee :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Joasiu
słodkości nigdy za wiele
:-p

Roszpunko to zapraszam na żelki
:-)

LiLuu no to miałyście znowu przygodę z Lily. Mam nadzieję, że skończy się dobrze tzn. nie odchoruje tego wiatru...
:no: Wózeczek fajny, oby tylko spodobał się księżniczce :-)
Ja czuję się byle jak, staram się nie myśleć, bo od razu łapie mnie dołek, dlatego odpędzam od siebie myśli o kilometrach
:tak:

Witam poświątecznie.

Truskawka super,że spędziliście święta w domu. Jeszcze raz gratulacje.

U mnie masakra 1 dzień świąt ok, 2 dzień werka wstała z gorączką i kaszlem dziś była u lekarza zapalenie oskrzeli a ja w portfelu mam 20 zł :( Poszła do dziadka,dziadek wykupił jej recepty. Dziś Antoś katar, godzinę temu gorączka 38 stopni. Jutro czeka nas wizyta u lekarza a ja ciągle mam tylko 20 zł :( Nie mam od kogo pożyczyć bo wszyscy na święta się wypstrykali :( echhhh czekam na pieniądze ze skarbówki jak na zbawienie i na przelew od Asi,mam nadzieję,że banki nie zrobiły sobie wolnego po swiętach. echhhh ryczeć mi się chce.:-(:-(:-(

Przepraszam że tylko o sobie ale musiałam się wyzalić:( Jeżeli Antek się nie obudzi to zaraz was nadrobie

I ja się melduję :-)

dopiero teraz, bo jakos tak nie po drodze mi było z kompem :-)

Lori brzuszek śliczny i super,że wizyta udana :-) Wiedziałam,że wszystko ok będzie :-) I oby tak do końca :-) A co do Olci, to dziewczynki tak mają,że chwalą się tym co mają między nogami :-D Mam tylko nadzieję,że jak podrosną, to jednak takie chętne do pokazywania nie będą :-D:-D:-D

Liluuu Ty to masz z tą Twoją córą :-) Prawdziwa księżniczka z niej :-)

Malami tutaj też widzę czarny kolor, ale wierzę Ci na słowo :-)

ilonko słońce wracaj szybko do zdrówka :-)

Violu masz Ci los... No Wam też zdrówka życzę !!!

losiczko no niestety tak to tej,że w takich sytuacjach liczy sie każdy dzień i każdy dzień jest ważny ... Także ciesz sie każdym dniem z ciocią i staraj sie,aby było ich jak najwięcej ...

Dziama a jak przygotowania do slubu ??

Paula nie smutamy się :-):-):-)

Jutro mój m do nas przyjeżdża :-) W końcu :-) Prawie tydzień sie nie widzieliśmy :-) Pytałyście jak Bianka :-) A Bianka jak to Bianka, grzeczna jak zawsze :-) Wszyscy się dziwią :-) Tfu, tfu, tfu :-D:-D:-DDo tego stopnia,że moja mama jak się zdarzy małej skrzywić, to panika,że coś dziecku jest, bo ona przecież grzeczna jest :-D:-D:-D

Zmykam już do spanka, także kolorowych snów moje Panie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry