• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

jestem boska!! nadrobiłam
aa..i jeszcze bardzo skromna jestem buhahaha

Ja mam 5 kilo na plusie i ciążę co najwyżej...urojoną:eek:

Tomek i Justyna współczuję przeżyć, trzymaj się!!
łosiczko ....:cool2::cool2::cool2::cool2:&&&&&&&&& zaciśnięte :)
Katy dobrze że akumulatorki podładowane i do nas wróciłaś:tak:
niezłą mam opinię...truskawki i wino.... rozkosznie:-D
Rozia ...a za mną kraby cały czas chodzą:-D
nieświadomość jest błoga...zazdraszczam:-p
Zagubiona spóźniony, ale szczery i wielki buziak urodzinowy przesyłam :)
Karolina :) dzięki
z kopniaczkami myślę tak jak dziewczyny piszą, Jagoda może typem leniwca być, może łożysko tak ułożone, tak czy siak...doczekasz się dorodnych kopniaków ;)
i teraz na kopniaczki też polecam słodkości :) w ogóle warto przed usg zjeść cosik słodkiego, to maluch fika ładnie :)
taktyka w starciu z teściową..dobra :cool2:powodzenia!
Ilona dla Jasia zdrówka, mam nadzieję że oczka już ok ;)
brzuszek superaśny...zazdraszczam ;)
u mnie w tabelce mogłabyś zmienić że cykl starań 2?
A pościel którą pokazywałaś....mnie się trzecia opcja bardzo spodobała :)
Roszpunka ojjj znam temat remontów w okresie ciąży brrrr
dobrze że u was już finisz :)
Agnieszka gratki synka !!!! :D
Ania &&&&&&&&&& za serduszkową wizytę :)
Jane buhahaha pięknie mnie przechrzciłaś...truskawkożerca..trafione:-D
mebelki na balkon bardzo fajne ;)
tulę dzióbie...
Viola trzymam kciuki za wody, żeby wszystko ok było :)
brawa dla chrześnicy i jej mądrych rodziców :D
Domiśka Agnes hehehehe miłego nadrabiania, ja od rana podczytuję:-D
Małami ...hmmm ciekawe co z tego twojego cyklu wyjdzie
Roza czekamy na rozwój sytuacji, trzymam kciuki ;)
Marysia grrr zjadaczom postowym mówimy NIE!
Katrina...jupii ;) szklankę mleka przybijam za tą Twoją wolność :D
Laluś witamy w naszym gronie :)

reklama
truskafka- Ty to potrafisz zbombardować ilością odpowiedzi ;)))

jane- no już otrzyjcie łzy placzące i wracaj do nas z dobrym nastrojem...

ja wymiękam powoli- zaczynam myślec o wieczornym spotkaniu z padalcem i jego slodkim aczkolwiek nieszczerym: jak się czujesz, powiedz mi i wielce zdziwionym taaak jego żony na każde zdanie byle tylko zabłysnąć- większych rozdziwów nie znaju ;)

truskawa- taktyką w moim przypadku jest totalny brak taktyki. Teściowa- rzecz nabyta i śmiertelna (na szczęście- ups to nie było miłe) ograniczam kontakty do niezbędnego minimum- rozmawiam o pogodzie i wiadomościach z tvn24 które namietnie ogląda. na wszystko inne odpowiadam, że nie wiem, nie znam sie itp. Mężowi kolacji nie proponuję bo po co skoro ona taka wyrywna- jem sama ;) Ole!!! Z padalcami się witam oczywiście ale rzucam ogólne cześć czy dzień dobry i wycofuję się rakiem z tych czułych obłudnych gestów, żebym po ktorymś powitaniu nie miala noża w plecach ;)

Ilonko chcialam ci powiedziec ze twoj awatarek pasuje do awatarka Katy he he :-):-):-) no ja tez lubie te moje spanie;-)

Oj dziewczynki jak to fajnie jak wszystkie trzymacie kciuki:-):-):-). Jak tyle osob liczy na maly cud :-):-):-) Zupelnie inaczej juz do tego podchodze nie bedzie lez jak jutro tempka spadnie. Co ma byc to bedzie :-). Bardziej boje sie co powie lekarka czy bedzie za tym zebym dalej probowala czy pomoze mi utrzymac ciaze jakby co??? Jak nie to bede musiala zmienic ja :-(

Makota sloneczko kto jak kto ale to chyba ja tu jedyna zabardzo czasu juz nie mam ;-);-);-). Dziewczyny nie bojcie sie wszystko mozna z organizowac jak sie chce:tak::tak::tak: a dziecko to najpiekniejszy dar !!!!!!!!!!!!!!

Jane przytulam moze za dwa dni razem bedziemy sie tulic he he glowa do gory !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolciu ty to masz z tym padalcem :-( a kiedy twoj brzuszek zobaczymy???:-)

Ostatnia edycja:
ja tez sie tylko witam i spadam,owu u mnie do tej pory nie bylo a to 18 dc wiec cykl bezowulacyjny:crazy:...tak wiec jestem zla jak osa! wracam do pracy i zycze milego dnia!

karol_in-a Witaj :-) No właśnie przyszłyśmy do domu. Kotka leży w transporterze, i próbuje wstać. No ale jest jeszcze za słaba. Lekarka mówiła, że za 2 godziny powinna wstać.

Losiczko- zaraz wrzucam poniedziałkowy brzusio ;) na profilu, bo mi chyba i tak żyć nie dacie ;)
a padalec? no cóż- zaczynam go mieć na tyle serdecznie dość, że wręcz bezczelnie mu to demonstruję i czekam tylko aż przepełni sie czara i zadzwoni na mnie się żalić mamusi albo mojemu mężowi- choć nie ukrywam tak bardzo bym chciała by zadzwonil do mnie i mi powiedział co o mnie myśli... mialabym pretekst by powiedziec co o nim myslę ;)

makota- jeśli tak będziesz patrzeć to nigdy nie będzie dobrego momentu. To nie jest kupno nowego telewizora na raty, gdzie albo się splaca albo nie jak zabraknie i nadrabiasz w następnym miesiącu. To największa odpowiedzialność jaką możemy w życiu ponosić, ale nagroda za to jest po prostu bezcenna. Kiedyś też tak myślalam- że najpierw praca, później profesura męża, później budowa, wakacje jedne drugie piąte, bo nam się od życia należy. Aż w końcu wszystko inne przestało sie liczyć, przestało mieć znaczenie i wtedy usłyszałam od przyjaciela: teraz jesteś gotowa, jesteś dojrzała emocjonalnie by to dziecko mieć. A reszta? Zobacz u mnie jak sie wszystko pokomplikowało. A jednak... Mimo zwątpień i smutków jakie mnie dotykały ostatnio dałam radę. Zaciśnij zeby i zadaj sama sobie pytanie czego tak naprawdę chcesz- odpowiedz sobie szczerze czy teraz jest dobry czas czy lepiej poczekać. Życze Ci trafnych decyzji i tego małego cudu, który zmienia świat tak bardzo że już nigdy nie chcesz by było jak dawniej ;)))

pamelo- nie mów hoop. Możesz mieć później owulację, więc jeszcze wszystko przed Toba i nie trać nadziei. :)

A ja mam do Was pytanie. Bo jestem przed owulacją (tak mi się wydaje, mam taki przezroczysty, ciągły śluz, to chyba płodny). No i dzisiaj w nocy współżyłam z moim N. a owulacje chyba mam 10... Czy jest prawdopodobne, że jestem w ciąży?

Laluś- niestety ja tam dobra w te klocki nie jestem, ale prawdopodobieństwo jest zawsze jeśli stosunek odbywa się w okolicach owulacji. Niestety sama owulacji i stosunek nie wystarczają by być w ciąży ;(
Tak czy inaczej radzilabym odczekać teraz ok 2 tygodni od owulacji i zrobić test- wtedy będzie wiadomo, bo teraz jeśli wspólżyłaś z partnerem dzisiaj czy nawet wczoraj- nie ma szans by stwierdzić co zaszlo wewnątrz Twojego organizmu ;)

reklama
witam was kobitki troche was musialam nadrobic choc jeszcze mi zostalo dzis nareszcie chlopy poszly pracy wiec mam troche spokoju jutro pomalu wracam do normalnosci dziecko rano do szkoly musze dac a chodze z mlodszym oby nie padalo
dzis troche slaba jestem kawki trzeba sie napic

mi juz przybylo 17kg w szpialu schudlam prawie 2kg milego popodudnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry