• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam się i przywołuję natychmiast wiosnę!!!! jeszcze tydzień śniegu i zaliczę depresje :confused2:

Rozia - mnie właśnie teść tym wkurzał. Mati generalnie jest grzeczny i to jest ten typ książkowego aniolka, ale wiadomo że to tylko dziecko i tez ma czasem swoje chumory i gorszy dzień. Teść od razu taki zdziwiony że jak to. Albo mówie mu, tłumacze jak krowie na rowie żeby go nei nosił, nie dawał słodyczy bo ja potem mam jazde w domu. No ale jak ? z Mateuszkiem? na pewno zmyślasz bo on taki grzeczny grrrrrrr

reklama
Hejka i ja z rana sie melduję

Lori wymieć tą zimę :crazy:

Ilonko zdróweczka :*
Liluu ale wózek fajny dla niuni :-):-) co do pogody to u nas też ziiiimno grrrr :wściekła/y:
Losiczko hehehe usmiałam sie dobre dobre te kawały
Rozia czyli cały czas u mamy :-D:-D i co odpoczywasz sobie troszkę ?????? fajnie jak Bianeczka taka grzeczna
ViolaPop zdróweczka dla dzieciaczków ....u mnie młody tez zaczyna kaszelek miec i mam nadzieje ze mu bardziej sie nie rozkręci
Joasiu ja tez jestem po swiętach cięższa:baffled: a lenia to mam od tej pogody hihi

Ja od 5 nie spie :eek: zresztą całą noc chodziłam bo 6 razy na siiiisiu wstawałam :baffled: masakra a Oskar urządza sobie dyskoteke w moim brzuchu :tak:
wiec Pauluś jak tak spac nie moge i pogoda do duuuu py to wpadam na te ciacho ;-)

Dzis ginek na 15 :szok: i zobaczymy czy znowu małego wierciocha podejrze
wczoraj w H&M kupiłam mu dresiki i 2 bodziaki ....... z ubranek juz mało zostało do kupienia na 62 cm i czas powoli kupowac na 68 ...,no i jeszcze posciel ,materac,butelki i takie pierdołki

a własnie mamusie pytanko mam .....rozmiar 68 to od ktorego miesiąca bo juz zapomniełam tak od 2 czy 3 ?????

a i Liluu czy opłaca sie tu po przecenach kupować ????
Buy Boys Clothes | Boyswear and Clothing | Next Official Site

Dzień dobry :-)

Martuś ano jeszxcze u mamy, ale jutro już wracamy do domu... A co do rozmiarów, to my teraz na 62 dopiero wchodzimy, także do 68 to jeszcze nam trochę zostało :-) Zresztą wszystko zalezy od sztuki, bo rozmiar rozmiarowi nie równy... Mamy teki rzeczy 56, które w zasadzie od razu były za małe, a mamy takie, 62, które są teraz na styk... Ale 68 to jednak jeszcze długo nie załozymy :-)

Lori anoi tak to jest u dziadków :-) Ja to sie z mamy śmieję :-)

Losiczko tylko się nie zaszuraj :-)

Miłego dnia kobietki :-)

witam i ja po świetach

martuś brzuchol super. ale mi tęskno za takim. fura Oskarka tez super. co do rozmiarów to różnie bywa. Olek teraz pomału wyrasta z 68 i już na 74 wchodzimy. 68 to gdzieś 4 miesiąc. nasz bąbel nie jest mały a 68 teraz.

violuś zdrówka dla dzieciaczków

liluu twoja fura też super

lori brzuszek fajnusi. i gratuluję udanej wizyty

resztę przepraszam ale czytałam na raty i nie pamiętam więcej:sorry:

Witam i ja po długiej świątecznej przerwie. Wczoraj do południa mieliśmy piękną pogodę że w bluzie ciepło mi było niestety po południu kurtka i czapka przygotowałam sobie na dziś kalosze do pracy rano wstaje a tu śniegu ponad kostki chcę wiosnę bo z praniem mam zaległości:-(

Lori spory masz brzuszek jak na 16 tydzień albo może mój jakiś mały czy coś ..... mi lekarz też coś wspomniał że łożysko z przodu .... więc może dlatego pomimo że już 22 tydzień jeszcze nie kopie jakoś bardzo ja czuje i to mocno ale na zewnątrz bardzo nie czuć...... nie wiem nie znam się na tym :tak:

ilonko biedactwo zdrówka

malami wózek ekstra ja mam po Julce beż z granatem praktycznie nic nie zniszczony więc tylko znieść z strychu i odświeżyć ;-)tylko ja mam na dużych kołach i dość ciężki ale na moje tereny idealny :-) nie przejmuj się na razie zobaczysz jaka będzie pogoda o sobie wtedy ciuchy dobierzesz ja kupuje tylko na 56 kilka rzeczy a resztę czas pokaże

losiczko ty ..... jajcaro :-D

lilu jak mała ? wózek fajny mam nadzieje że się małej spodoba i wkońcu spacer będzie relaksem a nie stresem.

paula nie martw się kilometrami już tyle wytrwaliście że teraz już tylko lepiej będzie :tak:

dziama jak tam przygotowania do ślubu?

sylwia jak oliwka?

truskafka widziałam zdjęcia śliczna jest Amelka oby jak najdłużej taka grzeczniutka została :-D

Więcej nie pamiętam

Ostatnia edycja:
małami spokojnie 68 jak będzie miał 3-4 miesiące. Olek jak się urodził miał 59 cm czyli nie był malutki a 68 jeszcze teraz nosi a ma juz 6 miesiący chociaż to już ostatnie chwile i już na 74 wejdziemy

to tez zależy od ubranek bo zdarza się że jeszcze teraz 62 założy a niektóre 74 już ma na styk ale generalnie 68 nie wcześniej jak koło 3-4 miesiąc

Agnes czyli no stress :-) ,bo tez sie zastanawiałam jak to było bo mój Szyma urodził sie 57cm i nie pamietam do kiedy 62 nosił ,a tego troszkę juz mam i nie wiem ile dokupic jeszcze bo : mam 4 pajace ,9 body na krótki rekaw i 5 na długi ...2 pary połspiochow ,3 pary spiochów ....2 kaftaniki ale to na 56 i 2 body z długim rekawem tez na 56 bo to do szpitala ,1 spodenki ,dersiki na 62 .... kurcze i nie wiem co jeszcze :baffled:.Mysle ze jeszcze dokupie bodziaki z długim rekawem i moze spodnie jakies

malami na 56 nie rób zapasów bo dzieci szybko wyrastają a na 62 ja mam 4 body z krótkim z długim 3 dresiki 8 spiochów 10 kaftaników ale myślę że będę kupować na bierząco teraz taki dostęp w ciągu tygodnia z alegro nawet przyślą więc się nie wczuwam :tak: i od razu chciałam sprostować że to rzeczy od rodziny i po Julce ciuchów jeszcze nie kupowałam nic jeszcze nie kupowałam:-D

reklama
Witam dziewczynki

My po szczepieniu mamy opuchnieta nozek z czerwonym Plackiem wielkosci 5zl co z tym zrobic ? Wiecie może bo mnie sie to nigdy nie zdarzyło :(

malami next to ubrania bardzo dobrej jakości nawet po praniu ne zmieniają kształtu :) a co do ceny to nie wiem ak to u was wyglada ale tutaj sie bardzo opłaca

buziaki dla wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry