• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lilu jak ją to boli to daj przeciwbólowego i przeciwzapalnego w syropie np.ibufen. a tak to nie wiem co ci doradzić trzeba by było w aptece spytać bo ja nie miałam takiej sytuacji miała nie bardzo zaczerwienione dawałam syrop i na tym koniec

dziewczyny czy któraś nie ma namiarów na fajne zwykłe usg w okolicach Krk? No i nie drogie bo nie mogę zdobyć namiaru na tego lekarza co mi poleciła położna.

Ostatnia edycja:
reklama
Ho Ho Ho Merry Christmas

Truskafffka
wszystkie fotki są boskie!!! A Maleńka… co tu dużo mówić- do schrupania
:-) A Matik widać, że baaardzo dumny z siostrzyczki :tak:

Violu tulę mocno :* Duuużo zdrówka
:tak:

Kasiu-es dziewczynki mają boskie zdjęcie- śliczne są
:-) Gratulacje również dla wykonawcy fotki- Dziama dooooobra robota :cool2:

Rozia oj udała Wam się ta Bianeczka
:-)

Lori a Ty kochana już na L4 siedzisz?
:confused: Bo coś mi się gdzieś obiło o uszy, a nie wiem czy to już :-p

Marta zapraszam serdecznie!
:tak: Jeszcze mam kilka kawałków, także czekam na Ciebie zaraz po wizycie :-) No chyba, że chcesz już teraz, to proszę bardzo :tak::tak::tak:

Ada no pocieszam się tym, że już bliżej do codziennego bycia razem niż dalej
:-)

LiLuu proszę ucałować nózię Lily ode mnie :*

Ja dzisiaj wstałam przed 11:00 ale mam na swoje usprawiedliwienie to, że to było po wczorajszej nocce, a dzisiaj idę znowu na nockę… umrę
:baffled:

Miłego śnieżnego Dnia :*

Ada jest bardzo dobry lekarz od usg, dr Wiecheć. I jeszcze jedna babka, ale zapomniałam sobie jej nazwisko... Dr Wiecheć przyjmował na pl szczepańskim, ale teraz już swój gabinet ma gdzieś chyba w okolicach borku fałęckiego, ale nie jestem pewna. Wejdź na forum regionalne, na Krajków i tam jest temat o usg w Krakwie i jestam namiar na niego. On mi robił amniopunkcję, bo pracuje na kopernika. Jest jednym z najlepszych specjalistów od usg. Z tym,że usg prenatalne, to koło 200-300 zl kosztuje u niego...

Witam ...znów z kawką zbożową :p

zajadam do tego gotowaną paćkę-jabłka z marchewką, bo mała od wczoraj jakieś rozwolnienie ma :/

szwy zdjęte, mops odwiedzony, biurokracji ciąg dalszy jutro
D do Krakowa nawet nie wybył, bo taka śnieżyca u nas...bez seensuu :/

Paula dokładnie, trafiłaś w sedno....merry chistmas....:eek::baffled::confused2:
Liluu zaciskam kciuki żeby mała pokochała nową brykę :)
dawaj znać jak nóżka
Viola ehhh oby pieniążki szybko dotarły...
zdrówka dla dzieciaków
Rozia rozpieszcza was Bianka :)

ii yyy...więcej nie pamiętam:sorry:

pozdrawiam, życzę miłego dnia i dziękuję za przemiłe słowa o dzieciakach :)

Jezu tak swoją drogą to Amelka ma JUŻ tydzień :szok: Niby niedużo, ale z drugiej strony to JUŻ tydzień :-)

Ja chyba mam jakąś śpiączkę :oo2: spałam prawie 15 godzin i znowu mi się chce :huh:

Dzięki Rozia niestety szkoda mi kasy na razie na takie bajery wiesz szukam najzwyklejszego w świecie usg ..... tak żebym mogła zdjęcie ładne Julce pokazać.... że też nie mam namiarów na tego lekarza :-( wiem że 60 zł zwykłe usg u niego kosztowało.

reklama
Dziewczynki ciiiiiiiiiiiiiiichooooooooo sza ale na razie wozek przeszedł pozytywna próbę !!!!!!!!
pomimo ze nam sie obudziła w centrum to i tak dojechalismy do domu bez wyciągania jej i nawet w domu mogłam spokojnie siku zrobic i ręce umyć :-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry