reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Liluu ba noo fura jak sie patrzy to i księzniczka spokojna :-D

Ja po wizycie ;-) dzis było szybkie usg w celu sprawdzenia tetna i wsio ok .Teraz 29.04 nastepna wizyta i go całego obejrzymy i zważymy :-D ,a narazie moj mały łobuziak lezy posladkowo :szok: i dlatego dostaje takie kopniaki po pęcherzu ...i boksy z piąstki pod prawe żebra :baffled:a no i szyjka wysoko i mocno zamknięta ,a jak na fotel usiadłam to brzuch mi sie napinał ...powiedziała ze do 3 razy w ciagu dnia dozwolone

Paula trzymaj mocno :-D

Malami cieszę sie ze wszystko dobrze :) a Synus niech kopie ile wlezie bo wiem jake to ważne dla ciebie
A co do Lily to sie nawet dzisiaj do P śmiałam ze ona wie co dobre i same markowe rzeczy musimy jej kupować :-D:laugh2:

Martusia cieszę się, że wszystko w porządku :-) i czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę (mam nadzieję, że ze zdjęciem) :-p

LiLuu tak mocno trzymam, że aż mnie już bolą :-D

Truskafffka ani się obejrzysz, a będzie biegała ;-) ale puki co niech sobie jeszcze rozkosznie leży i kwili :-)

witajcie

Liluu - to by tak dalej, może ten wózek jest cacy...

MałaMi - wiesz z tymi rozmiarami to jest tak, że duzo jeszcze zależy od dziecka. Mój Jakub najpierw miał rozmiar Newborn, z którego prawie natychmiast wskoczył na 3-6 mies., bo strasznie szybko rósł. Bardzo dużo jadł (co 3 godz. po 180ml mleka) i rozmiar 0-3 mies. praktycznie pominęliśmy. Dlatego jesli masz okazję kupić w dobrej cenie np. body czy pajacyki, to na pewno z nich skorzystasz i warto sie w nie zaopatrzyć (zwłaszcza jesli są z Next-a). Ja body kupuję tylko tej firmy, nawet jak nie ma przeceny, bo tak jak Liluu pisała, nie rozciągają się, nie zmieniają kształtów po praniu i dla mnie ważne, że zakładki na ramionkach mają takie, że się nie rozchodzą i spadają dziecku.

Byliśmy dzis na zakupach i padam na twarz, sorki, ale nie pamiętam co której napisać.

reklama
Wow udalo mi sie wejsc i nawet cos naskrobac - najpierw na grupie bo nie myslalam ze uda mi sie wreszcie zalogowac na naszym forum. Na swojego lapka pozostaje mi jeszcze czekac - tak jak i na nadejscie wiosny - wrrr.
KATY - tulam mocno i nadal zaciskam kciukasy
TRUSKAFFKA - raz jeszcze gratki
LORI - piekny brzuszek
DZIAMA - czas leci nieublaganie jeszcze nieale 2 m-ce Wam pozostaly :)
ILONKO - wspolczuje przezyc
MALA MI - nie smutaj sie
przepraszam ze tyle zapamietalam ale i tak nie lada wyczyn ze nadrobilam wszystko i jeszcze cos wklepalam w klawiature bo oczy sie same zamykaja, caluje i mam nadzieje ze czesciej uda mi sie wpasc na mezowego kompa - buziaczki

Do góry