• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katy slonce napewno potrezbujesz teraz czasu :***
Losiczko oby wszystko bylo dobrze a z tymi zebami to ja tez w to wierze niestety ;/
lori te dzieiaczki niektore maja do siebie podobne godzinki hehe widze ze moj maluszek mlodszy od matiego 5 lat i 2 dni :P A u nas Oliwka napewno pojdzie juz jako 5 latek ;/

reklama
Hello :-) odespałam trochę nockę i postanowiłam się pokazać :tak:

Wygląda na to, że pogoda maleńkimi kroczkami zbliża się ku wiośnie- NARESZCIE
:-)
U mnie +5’C zero śniegu, deszczu, wiatru itd. tak więc wszystko jest na jak najlepszej drodze
:cool2:

Rozia udanej posiadówy
:-)

Losiczko kochana, TYM RAZE SEN NIE BYŁ PRZEPOWIADAJĄCY I TRZEBA W TO WIERZYĆ
:tak:
Cieszę się odnośnie nowej-starej pracy męża
:-) Wypłata na czas to skarb- będzie Wam o wiele lżej ;-)

Chciałam jeszcze dodać, że ja nie wierzę w sny o zębach, już tyle razy mi wypadały, miałam ich takich powypadanych całą buzię, co wyplułam to za chwilkę znowu było ich pełno (jakby się mnożyły)
:huh: a nigdy nic złego nie stało się, także tamten sen przypadkiem pojawił się w tedy kiedy straciłaś dzieciątko, tak więc proszę- nie zamartwiaj się :*

Lori u Ciebie słońce świeci??? Podeślij do mnie trochę- proszę
:sorry2:

Katrina super wyglądacie
:tak: dzieciaki rosną Ci jak na drożdżach- super!
A co do Magdy, to niedługo pewnie będziesz szykowała jakieś weselisko
;-):-)

Miłej niedzieli :*

Jezu jaka jestem hapy :-) mąż bandę zabrał na spacer :-) moje uszy mają raj :-D

Ja tam wierzę w takie sny .Rzadko je mam i zawsze cos oznaczają . Zobaczymy co :sorry2:

Lori cudnie być skopanym co :-D:-D:-D

Katrino jezu normalnie zgłupiałam że kolor włosów zmieniłaś :-D tak córa podobna do Ciebie :-) a dzieciaki rosną jak na drożdzach.

Ja mam dzisiaj na obiad kurczaczka z rożna i frytki :-p no i w końcu zawitała u mnie wiosna

reklama
Losiczko nic złego nie oznaczał ten sen i tego proszę się trzymać :tak:
Aha, no i wbijam na kurczaka z frytami :sorry2::-D nie ma szans żebyś mnie odgoniła od domu jak masz takie smakowitości
:-D:-D:-D

Lori czy to Ty wysłałaś mi to słoneczko o które prosiłam? Jeśli tak to wielkie dzięki, bo właśnie dotarło :-)

LiLuu no to już jakiś postęp ze strony Lily :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry