• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
byczenia ciąg dalszy:-p

u mnie wiosny jeszcze nie ma :/ ale chłopaki po obiedzie powędrowały na spacer, liczę że w przyszłym tygodniu już całą czwórką będziemy spacerować WIOSENNIE:tak:

Lor teraz ruchy coraz częściej będą się pojawiać :D jeeej to najprzyjemniejsza część ciąży :D
Mati idzie do szkoły za rok :)
a harmonogram mamy, nawet dość szybko nam się utworzył :) mała budzi się ok9, karmienie, cyckowanie, przewijanie, aktywność, dojadanie i pada ok 11-12, śpi do ok 14-15 i znów karminie itd.. pada po 16 i śpi do ok. 19 i znów karmienie itd.. kąpiel o 20. D kąpie, ja potem małą biorę do "obróbki nocnej" :p a po małej kąpać idzie się młody, właściwie on samodzielny jest, sam się rozbiera, myje, płucze, wyciera, ubiera. D tylko zagląda do niego pilnując czy woda oki i czy dobrze umyty, Matik przed 21 ląduje w łóżku, dawniej czytaliśmy mu na zmianę (jeden dzień ja, potem D) a teraz w związku z tym że o 21 kładę małą, to częściej czyta D. Choć zdarza się że ja mam młodą uwiązaną przy cycku i idę czytać starszemu :p

Katrina superowa z was trójeczka:-):tak: i to słooonkooo ...jak zazdroszczę ;)
Losiczka haha jak niewiele trzeba do szczęścia :) super że mogłaś nieco odpocząć od gromadki ;)
Liluu to już nie będziemy chwalić malutkiej, bo to jakaś klątwa czai się za rogiem :p
Joanna widzę że dziś tatusiowie się udzielają:-D i z dzieciarnią wybywają:-D

Ha ha dzis niedziela wiec wpadam po raz drugi :) my po spacerku, myszka troche pooglada swiat a potem troche pospi takze nie mamy z nia problemu - zreszta wogole nie mamy nia klopotu - odpukac :)
LORI - zadroszcze tych kopniaczkow :-)
TRUSKAFFKA - bycz sie bycz :happy2:
LOSICZKO - u nas dzis byly golabki, bo dziadki nam przywiozly - mmm pychota, zwlaszcza jak nie trzeba ich samemu robic :)

mała to dzisiaj mega aktywna, chyba faktycznie się rozkręca, serie kopniaków jeszcze po kawie zafundowała a kolejna po andrucie z mlekiem słodzonym i to nie że co jakis czas delikatnie cos poczuje tylko ta jak leci to od razu z całą serią kopniaków :-)

Truskaffka - ja to właśnie bylam ciekawa najbardziej wieczoru, gdzies czytalam że laska wprowadziła kąpiel raz jedno a raz drugiego dziecka. No ale ja sobie nie wyobrażam Matiego nie kąpać po całym dniu tyrania. Dobrze że właśnie tez jest samodzielny i wszystko koło siebie zrobi. Tylko włosy jeszcze trzeba mu umyć i paznokci sobie sam nie obetnie :-p

Joanna - no i kurde na fotki nie zdążyłam :-(

Paula - faktycznie to moje słoneczko poleciało do Ciebie bo u mnei znikneło :-p

Witam dziołszki:happy2:

Rozia, ty szczęściaro! Maksio sobie nic nie robi z przekazanego w genach zamiłowania do spania i ma inne pomysły na poranki niż mama i tata. Kanapa super:tak:

Katy, cieszę się, że jesteś. Tulę z całych sił. Nie wiem czy czytałaś poprzednie wpisy, ale pytałam ile razy można ewentualnie podchodzić do tego zabiegu.

Truskafka, nie żałuj dziewczynie, niech robi do woli:-D

agnes, jedziemy do Dembek. Byłam tam kiedyś i bardzo mi się podobało, ze względu na ogromną czystą plażę i rzekę. Poza tym blisko do Trójmiasta, do rodziny m.
Oby ci się udało z urlopem,wyjazd ci się należy.

Losiczko, też wierzę w takie rzeczy jak przeczucia i sny. Ale oby u ciebie to było tylko takie bajdurzenie. Cieszę się, że w końcu z tą pracą m będzie lepiej.

Lori, a ile karmiłaś młodego? Te nocne pobudki nie miały związku z jedzeniem w nocy?
Cieszę się razem z tobą z kopniaczków:tak: Super uczucie:tak: Ach kiedy ja znów jakieś poczuję...

katrina, dzieciaczki słodziaczki :*

lilu, mała śpiewaczka operowa ci rośnie:-D A może metalówa;-):-D

My dziś byliśmy pierwszy raz na spacerze w spacerówce. Maksio bardzo zadowolony, że mógł oglądać świat. Kupiłam mu śpiworek do wózka i do sanek, takie przedłużany, więc będzie miał na te ostatnie zimowe dni i na kolejną zimę do saneczek. A później zostanie dla jego braciszka lub siostrzyczki;-) Śpiworek do wózka, sanek TAKO uniwersalny śpiwór (3135780399) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czy któraś z was miała kupek Avent 360?? Mały nie umie ciągnąć z niekapka ani z butli, więc zastanawiam się nad zakupem tego kubka, bo z niego też nie kapie.

reklama
Jeszcze nie ale ona w huście tez nie bardzo chce być wrrrr mówię wam czasami to mi ciśnienie skacze :no: Ale co zrobię jedyna nadzieje to ocieplenie sie i chodzenie bez kombinezonu może to pomoże a może po prostu taka juz jest i nigdy wózka nie zaakceptuje obaczymy kupiłam jej taki kurde nie wiem jak to sie u was nazywa smart trike

Smart Trike All-in-One 6-in-One Red Tricycle Stroller | Smart Trike Shop

tylko nie 6w1 a 3w1 może to pomoże nie wiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry