• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzień dobry :-)

liluu mnie sie Bianka budzi tylko raz nad ranem koło 5 i wtedy daję jej mój pokarm z butelki, a później juz z piersi koło 8-9, zależy jak Bianka wstanie... Ja raczej lampkę wina piję, ale wczoraj miałam tylko piwko, więc piwko było, a nie chciałam całego pic, więc z m sie podzieliłam :-)

U nas dziś jeden z pierwszych razów zaliczyliśmy, a mianowicie Bianka po raz pierwszy przespała całą noc :-) Usnęła koło 21 i wstała dopiero o 7:10 :-) Zjadła i pospaliśmy jeszcze do 9 :-) :-) :-)

Miłego dnia babeczki :-)

sorki za post pod postem, ale chciałam,żeby losiczka to przeczytała :-)

Losiczko długość nóżki ok 20-22cm... Obwód brzuszka 42cm ( pasibrzuch ;-) ) A bedziesz tworzyć coś nowego ?? :-)

Zmykamy na spacer :-)

Roziu dzięki przeczytałam :-)Siora sobie wymyśliła że do tej polarkowej sukienki mają być portki :-)

Mój siedzi na rybach a ja z bandą w domu :baffled:

a to moje nowe dzieło :-) nudzę sie no co :-p

DSC01227.jpgDSC01228.jpg

Załączniki

• DSC01227.jpg
    DSC01227.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC01228.jpg
    DSC01228.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 38
Witam dziewczynki

ja dopiero teraz bo u nas piękna pogoda i słoneczko i ciepło tylko wiatr chce głowę urwać :baffled: Ale to nic długi spacer zaliczony tata opadł z sił juz pod koniec zreszta ja tez :-p Nogi bolą

katrina oby szybko przeszło

rozia zazdrość mnie zrzera :-p:sorry2: Zamienimy sie??:-D:-D:laugh2::laugh2::-D
Chociaz i Lily ma dziś dobry dzień

Losiczko szyjesz co raz to fajniejsze rzeczy ;)

milego popoludnia ;)

reklama
Rozia ja tez ci zazdroszcze malej moj dzis troszke dzis mial nerwe wiecie co ciesze sie ze mam prace ale praca 6-7 dni w tyg a moze bedzie 7 dni w tygodziu zalezy czy druga dziewczyna bedzie chciala stac cala niedziele sama na zmiane ale pracowac albo 30 albo 28 dni w tyg po 8 h za 1200 zl dobijajace ale nic innego nie ma ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry