reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Sylwia wogóle dobijające jest to ze musisz iść do pracy :( bo Mriuszek taki malutki :no: A twoj mąż jak pracuje?

reklama
noo udało się, pierwszy spacer rodzinny zaliczony
chłopaki przy okazji w piłe pograli, młoda słodko spała, przebudziła się, popatrzyła i poszła spać dalej

po spacerze przynieśliśmy ją w gondoli do domu i śpi przy otwartym oknie cały czas

Sylwia matkoo to normalnie jak niewolnictwo, ehhh cudowną mamy sytuację na rynku pracy :dry:

Sylwia warunki masakryczne :szok::szok::szok: mam nadzieje,że uda Ci sie znaleźć coś innego za normalne pieniadze, bo to rzeczywiście wyzysk jest ... czyli rozumiem,że to na zlecenie jest ??

Cześć dziewczyny :-)

jak tam wam minął weekend?

Sylwia - z jednej strony fajnie że znalazłaś jakąkolwiek prace i sobie dorobisz, z drugiej strony strasznie przykre to jest że jednak przy tak malutkim dziecku musisz juz iść do pracy no i jeszcze na takich warunkach. Chory ten kraj nasz :dry:

Truskaffka - mój Mati tez sie dzisiaj wyszalał tylko ze na rowerze :-) .... stanowczo sezon został otwarty ;-)

Liluu - oby Lilka miała wiecej takich lepszych dni :tak:

Losiczka - super torebka! ... na prawdę mi się podoba :-) ... jeśli troche rozszerzasz swoją działalność to co myslisz o szyciu kocyków la millou ? La Millou - Kocyk 80x100 cm Hipopotamy Rasberry / Akcesoria dla dzieci - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców. są bardzo drogie a teraz w modzie i sukineczki z minki są fajne. Widzialam tylko w jednym sklepie, nie wydają sie trudne do uszycia i a na pewno chetnie bym kupiła Sukienki dla dziewczynek - MayLily

Ostatnia edycja:
Hej Lori :-)

Jak się czujesz ?? jak tam brzuszek ?? Rosnie ?? :-) Fotke bys jakąś wstawiła :-)

A taki kocyk bym chciała, ale nie za taką cenę :szok:

edith....

DZiewczynki my jutro rano jedziemy do teściów, więc nie będzie mnie dwa dni... Buziaki dla wszystkich i udanego początku tygodnia :-) Kolorowych snów..

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ;-)

ja witam po weekendowo i jeszcze z łóżka
a do tego miałam w nocy rewolucję wymiotowałam od 1 i krwotok z nosa ...tak mi na żołądku coś stało a teraz ,leże jeszcze bo głowa zaczyna boleć

ale sie usmiałam z waszych kawałów hihi

Losiczko jak dzis samopoczucie?????no i pomysł kocyków albo sukienek też super :tak:

Rozia to fajnie ze Bianeczka juz nockę ;-)przespała

Ilonko a Ty gdzie cholero ????

Liluu u Ciebie dziś już słonko ????widze ze Lily też grzeczniejsza ;-)

Katy :-:)-:)-:)-:)-:)-( smutno bez Ciebie :zawstydzona/y:

jestem nie do życia dziś ale od rana swieci piękne słonko :-) Miłego dnia :tak:

Dziendoberek :-) :-) :-)

Witam sie z @ w majtach :-( mąż obiecał że w tym cyklu to sie lepeiej postara :-) taaaa :dry: wyjdzie pewnie jak zwykle :-p

Lori a miałam Cię dzisiaj nawoływać :-) kocyki do szycia to super prosta sprawa.Jak kupowałam polarek to był takie super w baranki biało-niebieskie i pomyślałam że super wyszedł by kocyk. A gdzie ja kupie taki kolorowy materiał ??? No i te sukienki też super sprawa tyle że z jakiego materiału ???

Kochane moje menagerki :-D spokojnie :-) narazie idą mi ładnie torebki :-) mam w planie dokończyć sukienkę polarową tzn bedę szyła kompleciki.Sukienka plus portki ( może spódniczka ) plus czapeczka. Jak ogarnę torebki to uszyje taki komplet i zobaczymy jak sie będzie podobać :-) Moją regułą życiową jest robić coś porządnie i do końca a nie łapać sie wszystkiego naraz ;-).

Nie mam samochodu i wszystkie materiały poza allegro woże autobusem he he muszę poszukać jakieś fajnej hurtowni.

Wszystkie wasze pomysły zbieram jakby co :-D:-D:-D bardzo Wam dziękuję :tak::tak::tak:

Martuś zdróweczka dla Was :-);-):-)

Spadam dziewczynki mam 2 torebki na zamówienie :-)

Lovciam Was i miłego dnia :-):-):-)

Losiczko miłego dzionka :tak::-):-) a kocyki z bawełny a z drugiej strony może być miły polarek ;-)

Kobietki a kiedy ubranka poprac dla maucha i w jakiej temp.???no i jaki proszek teraz polecacie :-)

reklama
Malami ja też ostatnio coś nie domagam...... jedzenie mi nie podchodzi i zaraz mi nie dobrze:-( a na dodatek sąsiad z którym mój brat i mąż spędzili trochę czasu wstał wczoraj obsypany krostami- różyczka :szok::-(mam nadzieję że nie złapię cholerstwa (choć jego narzeczona ma bardziej przekichane bo jest w 8 tygodniu ciąży więc ryzyko większe)
Co do prania ubranek to ja prałam Julce w Jelp( tak się chyba nazywa) z tym kiedy to zrobić gorzej powiedzieć ja prałam początek 9 miesiąca tak powoli

Do góry