• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Sylwia współczuje naprawde taki wyzysk masakra normalnie :no:

Ktoras z was pytała o pogodę u nas a więc nie jest zle slonko bije sie z chmurami ale jest ciepło mozna w Polarku śmigać nawet sa tacy co w krótkim rekawku chodzą :baffled:
gratulacje Martuśka :tak:

Ostatnia edycja:
Heloł ................
ja juz kawkę sączę
na dworku pięknie świeci i narazie 3 stopnie ,wczoraj turlałam sie cały dzień z leniem i napietym brzuchem :baffled: ,zobaczymy dziś :dry:

Paulus ja o kawie pisałam peeling z mielonej ,kup najtańszą i korzystaj do woli na całe ciało ,a pod prysznic bierzesz garsć wielkosi orzecha i masujesz ;)))

Losiczko z tego co patrzyłam to chyba masz rację :baffled:

Sylwia ja pierdziu co za robota az płakać sie chce :-(:-(:-(:-(:-(:-(

wstawać spioszki kochane :-D:-D:-D

Dziendoberek :-)

Martuś no mam mam ;-);-);-) i dlatego te koce sa takie drogie :-(

Dziewczynki zapisuję sie z sąsiadka na zumbę :-) oj będzie Becia kręciła bioderkami :-D

Mąż wychodząc do pracy mocno mnie przytulił :cool2: pytam sie a to za co ? A on a jak mnie meteoryt trafi :sorry2: a ja mu na to chwała mu za to :-D

Miłego dnia kochane wpadam i spadam maszynka woła :-):-):-)

witam

nie było mnie kilka dni bo nie miałam humoru. załamała mnie ta praca i nie chciałam wam smęcić. ale już się jakoś pozbierałam i wracam

Olek ma katar więc nocka nieprzespana. musimy jakoś z tym sobie poradzić, ale nie chce sobie dac wyciagac. mam nadzieje ze to na zeby. mamy juz jedna dwojke u góry a jeszcze ida jedynki i druga dwojka.

teraz lece zobaczyc co sie działo jak mnie nie było

Losiczka - spróbuje poszukać taniej tego materiału .... jeszcze na taką auckej trafiłam Polar Minky Turquoise (3105189486) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Agnes - wiesz a może ten katarek to jakiś lekki wirus bo przy idących zębach dziecko ma trochę osłabiony organizm, a teraz po zimie zawsze jest bum na choroby bo pełno wirusów w powietrzu krąży.

Malami - u mnie tez cudne słoneczko,ale jeszcze chłodnawo. Później będzie super cieplutko :tak:

Hej laseczki
Witam w sloneczny dzien..
Ja weekend przelezalam.ale juz lepiej..jeszcze katar zostal..
Dzis corcie zapisalam do pierwszej klasy..zobaczymy jak to bedzie..ja jestem przerazona..
Losiczko- ja tam sie odwzwe wieczorkiem do ciebie..bo torba mi sie spodobala..:-):-)
Lori- te kocyki sa super..szkoda ze nie mam komu kupic..:-(
Agnes-ty sie nie smuc..glowa do gory..:-)
Malami- ty kobietko spac nie mozesz:-) ja poprosze instrukcje obslugi tego peelengu..:-) suchy kawa sie nacierac??
Milego dnia..

Joasiu no niestety sen u mnie to jak na lekarstwo teraz :-( a co do peelingu to wez garsc i dodaj pod prysznicem oliwki troszkę lub zelu do kąpieli i rozcieraj na całe ciało :-D,ale moze tez byc sama kawa bez niczego tylko troszkę trudniej sie nakłada

reklama
Witam dziewczynki

ilonka a ty gdzie sie znowu podziewasz?

agnes my kobiety jesteśmy bardzo silne i nawet jesli często placzemy to wcale nie oznaka naszej bezsilności :tak: Cieszę sie ze juz ci lepiej

joanna oby i katar szybko sobie poszedł zdrowka kochana:tak:

losiczko a jak synus z aparatem sobie radzi? Msz jakieś info o cioci co z tym durnym eksperymentem wujka? Mam nadzieje ze sie nie zgodziła na to :-(

Martus a ty jak sie czujesz? Jak przygotowania ? Jak G ?

Losiczka widze ze cięta jestes dla M :-p Biedny :cool2:

Paula hop hop gdzie ty?

my dziś pospalysmy nawet długo tylko ze ogólnie to mojego snu było malutko bo moja gwiazda spała z gołymi nozkami pierwszy raz przez to ze goraco u nas w pokoju przez moj cholerny telewizor :baffled: Mam 26 stopni :no:
Okna otwarte ale nie wiele pomaga No ale przez to ze miała gołe stopki cała noc podnosiła nóżki do góry i sie za nie ciągła :-D Więc mama dziś miała mało snu przez to bo mnie ciagle budziła w końcu rano sie ochlodzilo więc ja ubrałam to teraz spi jak suseł nic jej nie rusza :-p

Lori a ty jak z przygotowaniami na powitanie Oli?

zycze wszystkim milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry