reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziendoberek :-) :-) :-)

Luluu jezdem jezdem :-D musiałam ogarnąć paczuszki i na poczcie troche postać :baffled:.Ja też jestem tego zdania co Ty odnosnie alkoholu :tak: to są uroczystości dzieci a jak mają sie ochote napić to do baru niech se idą :-D Jak tam malutki aniołeczek ;-) daje czadu :-D

Martuś no własnie miałam pisać :-)

Ady trochę nie będzie bo gin wysłał ją do szpitala bo ma złe wyniki moczu :-( prosiła żeby Wam przekazać :tak:

Ilonko :-)

Dziergam dzisiaj dalej :-) o sorki to Ilonka dzierga :-D ja szuram :-D

Z mężem nie gadam chyba już do konca życia :crazy: dupa nie chłop tyle Wam powiem :crazy:

Miłego dnia :-):-):-)

reklama
Losiczko co sie stało ? Mów mi tu szybko kochana

lily nawet dobrze ;) czasami pomarudzi No ale przeciez musi to tak jakby rozmawiała.
Teraz jak jej nie poświęcam uwagi to krzyczy piszczaco :-D No i teraz jak jest zmęczona to zamian zasnie płacze :( zmienia jej sie co chwila :-) Tatuś mówi że jest jak mamusia :-D No i siedzieć tylko chce więc płacz dodatkowy z tym związany ,jak leże na poduszce to tak głowę do góry zadziera ze masakra ;)

Witajcie dziewczyny
biggrin.gif

Wpadłam z pozdrowieniami dla wszystkich:)

Hejka Laski :-)

Ilonko a Pawełek uśmiechnięty jak zawsze- proszę ucałować od ciotki!
:tak:
Kciuki za Jasia oczywiście ściskam
:cool2:
A jak z siostrą- wszystko OK?
:confused:

Joasiu ja właśnie jestem w trakcie czytania i puki co mogę polecić
Robiłam też dzisiaj ten peeling z kawy i również polecam
:-) Skóra wydaje się dużo gładsza- chyba, że to moja autosugestia :-p W połączeniu z masażem bańką chińską to dopiero REWELACJA!!! :-):-):-)

Violu mam nadzieję, że choroby Was już opuściły?

Martuś nie denerwuj się :* to tylko chłop
;-)

Losiczko dziękujemy za info od Ady :*
Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku
Co Ci mąż zaserwował, że się tak zawzięłaś na Niego?
:-p

Agnieszka.kk witaj
;-) My to się chyba jeszcze nie znamy, więc witam się pięknie :-)

U mnie dzisiaj pochmurno, ale w sumie + 17’C jest więc nie jest źle

Buziaczki dla wszystkich i dla dzieciątek :*

No kuźwa, upisałam się jak głupia, każdej z was odpisałam i mi sie wyłączył komputer, bo batreia siadła, a ja nie zauważyłam i wszystko mi zjadło :-( Nie piszę drugi raz, sorki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

my wczoraj wrócilismy :-) najgorsze,ze jak wyjechalismy,to tesciowie poszli do lekarza,bo sie zle czuli i tesciowa ma zapalenie oskrzeli, a tesc grype....mam nadzieje,ze nas niev zarazili...

ja mamdzis dzien lenia...

molego dnia

Kurcze nie wiem jak ja czytałam post Losiczki ze ne zauważyłam wpisu o Adzie:crazy:

Ada zdrowka zycze i szybkiego powrotu do domku :tak:

Moja Olka śpi ja korzystam i pracuję i zaglądam tu :) Ale jak się obudzi to jedziemy na zakupy po buciki bo malucha nie ma w czym chodzić nagle tak ciepło się zrobiło, że nie miałam kiedy jej butków kupić a i przy okazji może dla siebie jakieś butki uskrobię :):)

reklama
hejka

ja w locie, dziś była u mnie moja przyjaciółka :D posiedziałyśmy, pospacerowałyśmy, wygadałyśmy się...ach jak przyjemnie :)
potem odebrałam Matika, spacer, z koleżanką i jej 3miesięczną córcią...i wreszcie dotarliśmy do domu ;p nogi mi do tyłka wchodzą :p mała dosypia a ja szybko do was zaglądam ;)

lece doczytać i pozdrawiam wszystkie :*

Do góry