reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Padam na pyszczek :baffled: pokaże Wam jutro popołudniu jaką babeczka zamówiła torebkę :baffled: powiedziała że nikt takiej nie będzie miał i napewno będzie miała rację :-D

A do tego własnie babka mi napisała maila przez allegro że moje torebki są piekne ale mam poprawić błąd bo napisałam klijenki a pisze sie klientka :baffled::baffled::baffled: a ja myślałam że ja sprzedaje torebki ;-) a nie wykładam na uniwersytecie ortografię :-D odpisałam grzecznie ze dziekuję :-)zaraz poprawię :-) ( choc nie mogę już zmienić bo sprzedałam jedną z tych torebek jednej klientce :-D) i że zapraszam do kupna :-D

Ludzie sie naprawdę nudzą wyszukując u innych błędy :baffled:

Miłego wieczorku :-)

Jupiiiiiiiiiiii jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie za oknem już 12 stopni i duuuzo słonca hehe ale radocha :-)

Losiczko hehe no niezle ,popraw błąd :-D:-D:-D, dzisiaj też szurasz?????

Rozia heloł :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Luluu no brawa dla małej gwiazdy :-):-)

Pauluś a Ty jak ????co u Ciebie dziś????

Cholercia od poniedziałku boli żołądek :no: a dziś już czwartek grrrrrrrrrrrrr
wczoraj bylismy na spacerku o rany ale mi ciężko ,a najgorsze ze mały tak nisko w brzuchu leży i daje czadu po szyjce i pecherzu :-:)-:)-( a jak dłuzej pochodze to sie napina ze hohoh:szok: ciekawe jak po wizycie bedzie :eek:

Dzień dobry :-)

Mała wstała o 7, zjadła i poszła spac, a ja jakoś już nie mogę zasnąć....

Małami helołłł :-D:-D:-D A kiedy masz teraz wizytę?? To nie przemęczaj się za bardzo :*

Kurczę będę musiała pochodzić za jakimś ciuchem na chrzciny, ale zupełnie nie mam pomysłu...

Miłego i słonecznego dnia Wam życzę :-)

Dziendoberek :-):-):-)

Szuram szuram Martuś oj nie narzekaj kochana :-p chciałas to masz :-D mnie już nigdy nikt nie będzie kopał po szyjce :-( od środka ;-)

Pogoda piekna a ja cosik nie mam humorku dzisiaj :-( wczoraj przyszedł nowy materiał na wiosenne torebki i nie jestem zabardzo zadowolona bo kolory ciemniejsze niż na zdjęciach a do tego jeden kolor mam cały w błędach :crazy: napisałam komentarz i wogóle allegro mnie wkurza :sorry:

Miłego dnia :-)

Rozia ja sie nie przemęczam wcale kurcze wiecej leże niż chodzę

Losiczko ja wiem ze kopanie to przyjemność ale :-( to mi sprawia duży ból i brzuch sie napina bardzo przez to ...juz kilka dni na nospie jadę :-(

a wizyta 29.04 na 8 rano

Dzień dobry :)

pogoda znów nas rozpieszcza, pospacerujemy potem :)
a teraz rrreeelaks, czyli to co tygryski lubią najbardziej:-p

Marta moja mała też dawała czadu po pęcherzu, znam ten ból...a czasem tak na coś uciskała, że każdy krok sprawiał ból:eek: takie dowcipne małe stworki brzuszne,...:-p
trzymaj się, mam nadzieję że będzie Ci lepiej...
Rozia hehe ja niby mam zasadę, że nie wstaję wcześniej niż młoda, ale jak raz spała do 10, to się poddałam i wstałam wcześniej hahaha
dziś pobudka o 8:30 :)
Losiczka a może jeszcze zostaniesz skopana od wewnatrz ;) trzymam kciuki na nowy cykl ;)
a dziś kawka i coś słodkiego na dobry humorek :)

Miłego dnia :)

reklama
Do góry