• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hello :-)

Pogoda marzenie w cieniu + 22’C a w słońcu …… TA DAAAAAMMM + 35’C
:szok::-):-):-) aż sama się japa cieszy ;-)

Japaneczka jak zakupy?
:-p

Martuś a ja po nocce
:dry: Troszkę tylko odespałam, bo nie da się spać jak taka piękna pogoda :no: Ciekawe jak długo tak pociągnę :eek: Tzn. no byle do końca września :-D
Nie mogę doczekać się Twojej wizyty
:tak: Będzie fota? :-)

Marysiu czekamy na Ciebie cierpliwie
:tak:

Ma któraś jakieś info od Katy? Martwię się….
:-(

Słonecznego Dnia :* Mam nadzieję, że dzisiaj żadnej nie brakuje słoneczka?

reklama
I znowu padam na pyszczek :-) ale mnie wymęczyła ta torebka :sorry:

DSC01254.jpgDSC01255.jpgDSC01257.jpg

Załączniki

• DSC01254.jpg
    DSC01254.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC01255.jpg
    DSC01255.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC01257.jpg
    DSC01257.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Witam i ja

u nas popsuła sie pogoda niech ja ktoś naprawi :eek:

Losiczko torebka cudo !

Rozia od dawna o tym wiadomo niestety dlatego ja swoją córkę na golebiach chowalam bo jej piersi rosły w wieku chyba 7 miesiecy ;(

syn był sloikowy

a teraz mam dostęp do dobrych sloiczkow tutaj więc nie mam z tym problemów

paula wyśpij sie w końcu dziecko bo padniesz :(

o Katy sie nie martwcie pisałam z nia ostatńio ;)

Dobrywieczór :-D

JA po zebraniu :-) potem szybki dywanik :-D u pani i hejka na pocztę :-p,

Dziewczyny jak zobaczyłam mamę Kolegi Kuby to zrobiłam tak :szok: :szok: :szok: od początku moich starań o bąbla czyli od sierpnia 2011 :-( ona za chwile urodzi 3 dziecko. Brzuch po same cycki .Nie byłoby w tym nic dziwnego żeby to nie było jej 9 dziecko :szok: a najstarsze bliżniki mają po 8 lat a do klasy chodzą jeszcze z siostrą która urodziła sie w tym samym roku.

Oj trochę zabolało :-(

Facet mnie :wściekła/y: co kupowałam materiał u niego.Nie dość że kolory inne niż na zdjęciu to jeszcze ecru ( nie ecri :-D) cały w błędach :wściekła/y: wystawiłam mu neutralny komentarz a w sumie to sie pomyliłam :-p i mi sie sapie w mailach :eek: czubek jakiś wogóle życzliwości a miałam prawo napisać tak jak jest .

Przyszły piękniusie kwiatuszki od naszej Ilonki przez wekend będę tworzyła torebusię:-p

Mąż jutro ma wolne :angry::angry::angry: ale jedzie na ryby :-) mówię Wam i bardzo dobrze zrobi :-D:-D:-D

Miłego wieczorku :-):-):-)

po dzisiejszym stresującym dniu pochłonęłabym taki pucharek :-p a nawet dwa :-p

Ostatnia edycja:
Dziendoberek :-):-):-)

Oj jakie miałam dzisiaj piekne plany :sorry: mężulo na ryby :-) ja pranie na ogródek miałam wystawić :-)a tu dupa :dry:będzie padać :crazy:

Kubula obudził sie z jęczmieniami na oczach :-( biedactwo moje :-( jego to sie wszystko chwyta :-( dobrze że jutro ma wolne .

Liluu kochana moja ja sama się gnębię taki deserami :-p bo jestem na diecie :-p tzn bez cukrowej ;-) piję herbatkę czerwoną a oczka chociaż nacieszę widokiem takich pyszności :-p

W planie dzisiaj jedna torebka na zamówienie :-) ale już normalna;-)nie taka wymyślna ;-)Wekend też szurankowy oby była pogoda żeby dzieciaki mogły latać po ogrodzie .Muszę Wam zdjęcia zrobić jaki mam fajny ogród za kamienicą w centrum Poznania :-p

Miłego dnia :-) narazinko :-)

Hejka
witam się deszczowo buuuuuuuuuuuuuuu :wściekła/y: i głowa boli bo cisnienie skacze jak cholera

Losiczko ja to wiem jak Ty tam masz pięknie na podwórku :-D,co do komentarza na allegro to normalne ze wystawiłąs to co myslałaś ,a niech koles nie marudzi jak jest daltonistą :-D:-D:-D

Pauluś odespij troche bo padniesz :tak:,chociaz sama tak mowie a spac nie mogę :confused2: no i zołądek dzień 5 boli :-(

Ilonko ???????????????????????????????????????????????????????????

Rozia a co dziś u Was???

lol i Losiczko takie smakołyki mmm a ja ograniczam sie własnie ze słodkim :rofl2: no ale tez popatrzec mogę :-D

wczoraj mały rozrabiaka tak mi dał znowu popalic ze w ciagu 10 min 5 razy siusiu byłam grrrrrrrr normalnie za te bolące kopniaki od niego to wrrrrrrrrrr boli jak hoho

Paula ma byc usg teraz i mam nadzieje ze i foteczka :-D:-D:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry