KatyB
Fanka BB :)
Hejka
Ewirut nawet nie wiesz jak miło czytać historie z takim zakończeniem

Lilu wybacz mi
............wczoraj było zdarzenie losowe....nawet kilka i dlatego nie odpisywałam..........
Pauluś widzisz jak życie potrafi zaskoczyć jesteście porostu jak narkotyk
A powiedz mi coś więcej o laserze w okolicy kaczuszki:-) bo ja też muszę się wybrać masakra nie radzę sobie z włosiętami
bo ciągle mi wrastaja, czy golę czy depiluję
Katrina dzięki trochę mi to zajeło ale jestem
a napisz co tam Kubuś nowego wymyślił ??? ps jaki telefon ci sie marzy???
Truskafffka chwal sie tym bujadłem dla Amelki
:-):-):-)
Ja juz po pracy, m na extra robote pojechał ale chyba bedzie nie długo dzwonić bo zanosi się na nie mały deszcz
Mam pytanko bo jak wiecie albo nie wiecie zaczełam jakiś czas temu ćwiczyc i mam dylemat czy mogę znów zacząć czy nie zmniejsze swoich szans..........bo wczoraj nie byłam
Ewirut nawet nie wiesz jak miło czytać historie z takim zakończeniem

Lilu wybacz mi
............wczoraj było zdarzenie losowe....nawet kilka i dlatego nie odpisywałam..........
Pauluś widzisz jak życie potrafi zaskoczyć jesteście porostu jak narkotyk

A powiedz mi coś więcej o laserze w okolicy kaczuszki:-) bo ja też muszę się wybrać masakra nie radzę sobie z włosiętami
bo ciągle mi wrastaja, czy golę czy depiluję Katrina dzięki trochę mi to zajeło ale jestem
a napisz co tam Kubuś nowego wymyślił ??? ps jaki telefon ci sie marzy???Truskafffka chwal sie tym bujadłem dla Amelki
:-):-):-)
Ja juz po pracy, m na extra robote pojechał ale chyba bedzie nie długo dzwonić bo zanosi się na nie mały deszcz
Mam pytanko bo jak wiecie albo nie wiecie zaczełam jakiś czas temu ćwiczyc i mam dylemat czy mogę znów zacząć czy nie zmniejsze swoich szans..........bo wczoraj nie byłam

Ja mam dosyć wysoki próg bólu, także jest OK, ale można posmarować się grubiej przed wizytą kremem znieczulającym, nie pamiętam jaką nazwę mi podała, ona zetrze nadmiar jak do niej dotrzesz i w tedy mniej boli. Po samym zabiegu na depilowanym miejscu pojawiają się takie jakby małe bulwy i jest zaczerwienienie, ale znika do po ok. 1-3 godzin. Pani mówiła, że może mnie piec jakby mnie słońce poparzyło, ale ja nie miałam nic takiego
Nie należy też bodajże 2 tygodnie przed zabiegiem robić peelingów i depilacji woskiem, czy depilatorem. Włosy normalnie można golić maszynką, a przed zabiegiem jest to nawet konieczne, aby wyrastające włosy nie odbijały światła laseru, który powinien zadziałać na głęboko osadzone mieszki. Laser jest idealny na wrastające włosy! Podobno najlepszy efekt jest na jak najciemniejszych włosach i jak najjaśniejszej skórze. Ja jestem po jednym zabiegu, ale już widzę miejsca bez włosów- z tym, że ja mam dosyć twarde i ciemne, także podejrzewam, że laser zadziała idealnie, sama Pani tak powiedziała. Mówiła, że ona zrobiła sobie bikini i ma spokój- chciałabym zobaczyć efekt, ale głupio mi było prosić 
tzn wezmę się za to po Komunii ale chyba nie za wczesnie to prawda?????