Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i przegladanie stron 

Taki różowy z naklejkami kubusia Puchatka
I tak minol dzień nawet ne wiem kiedy troszkę was poczytywalam w ciagu dnia w autobusach ale nic nie pamietam ech .....
;-) Wiesz ze cie kocham :*
A serii trzeba kilka, bo włosy w różnym czasie są w procesie wzrostu, dlatego też za jednym razem (mimo że robi całą partię którą chcesz depilować od razu) nie jest w stanie zredukować całego owłosienia
A szkoda ;-)

Z tym wynajeciem noz cholera jasna kasy nie ma ja teraz bede tylko zasiłek macierzyński dostawać pare groszy dosłownie do końca sierpnia tylko ona zarabia pożal sie Bossse kasę tyle co ja zasiłku bede miec i on ma na wszystko czas

Jasne bo gierki ważniejsze atmosfera w domu taka ze mozna siekiere zawiesić 
:*
chociaż był na powtórnym badaniu krwi w piątek, bo Pani doktor kazała mu powtórzyć po 3 tygodniach i o dziwo pobiegł do laboratorium
Pewnie się wystraszył, bo miał podwyższone OB troszkę ;-) Założę się, że to od tych buli brzucha, ma jakiś stan zapalny
Mam nadzieję, że lekarka go wypcha już na siłę na tą gastro... Tzn. dostał skierowanie już ostatnio, ale nadal nie poszedł... oby na wizycie teraz Go zmusiła :-)
:-
Ale co to ma do rzeczy zachorowales i chodź jestes pijany to i tak muszą ci pomoc ale on sie chyba wtedy wstydził 
strasznie brzmi opis tej operacji