• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula-za długo tą piękną pogodą sie nie nacieszyłam , bo po poludniu zaczął padać deszcz i nie moglismy zrobić grilla:no:
Dzis tez nie jest zbytnio słonecznie , ale jak zaraz zjemy obiadek to idziemy na spacerek , żeby sie dotlenić i troszke po ruszac sie:szok:Także chyba Ja najpierw do Ciebie a Ty potem do mnie spowrotem odeslałas ten deszcz:crazy:

Ach mój mężuś dzis stwierdził , że zaprasza mnie na lody ;-):-)

Miłej niedzieli kobietki:happy::happy:

Witam :-)
U mnie tylko + 10'C i pochmurno... :dry:

Ewirut to nie ja odesłałam do Ciebie z powrotem brzydką pogodę, bo u mnie rozgościła się na dobre :-p Także jestem kryta, to nie ja :-D

Mimo wszystko miłej niedzieli Kochane :*

Paula- ach z tą pogodą masakra:no: Chmurzy sie i wieje jak nie wiem co :szok:
Ale dzień zaliczam do udanych zaproszenie na lody udane:tak: Grill zrobiony:-)
A teraz czas na leniuchowanie włóżku po kocykiem , bo dzis nic nie odpoczywałam....

Dzień dobry dziewczynki :-)

ostatnio sie nie odzywałam,ale korzystałam z pogody i na spacery chodziłysmy, a na dodatek kumpela miała urlop, także cały czas coś się działo :-) Albo zakupy albo w gościach byliśmy i takie tam... a wieczorem to byłam tak padnieta,że tylko Was podczytywałam albo nawet i to nie :-) W każdym razie u nas wszystko ok :-)

A co tam u Was ?? :-)

Miłego wieczoru :-)

cześć i czołem

Paula, Liluu - i tak macie dobrze z Waszymi mężami, mój za nic w swiecie nie pójdzie do lekarza. Raz podstępem udało mi się go zaciągnąć (pod pretekstem - prawdziwym zresztą, że nie rozumiem co lekarz mówi, a Alinka była chora i musi z nami iść), a że zarejestrowałam ich oboje, bo on tez był wtedy chory, to od razu lekarz jego przebadał.

Prawie rok temu miał atak kamicy nerkowej i co???? za nic w świecie nie dał się przekonać, żeby pójść do lekarza - bo będą chcieli krew mu pobierać, bo do szpitala może go wezmą..... nie ma siły na niego. A szarpać sie z nim nie mam zamiaru, zaciągnąć na siłę też nie dam rady.

Katrina mój to jeszcze nie mąż ;-) ale co fakt to fakt, jak się ugadam z rok czasu to w końcu pójdzie do lekarza :tak: chociaż jak ma zwykłą grypę itd. to biegnie od razu, żeby tylko L4 dostać :oo2: co za zwierz z Niego, mówię Ci :-)
Mam nadzieję, że i Twój kiedyś dorośnie i w końcu dobrowolnie uda się do lekarza :tak:

edit.:

Dziewczynki co mogę kupić chrześniakowi na 8-sme urodziny? Co roku mam mega problem, bo to dziecko ma wszystko... aż do przesady
:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam i ja po deszczoeym ,nerwowym ,nieprzespanym weekendzie :baffled:
nosz cholery mozna dostac z tą pogodą ,ale dla mnie lepiej bo nie puchnę chociaż :tak:
miałam kupic buty i co wielkie *****o!!!! G stwierdził ze kupie w srode albo w czwartek bo nie wiadomo jaka pogoda bedzie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bo jak bedzie upał to w sandałkach pójdę a ja nie to jakies balerinki wymysle ...
od dzis cały tydzien biegania ,na 10 jade z salą i jedzonkiem dokładnie ustalic ...no i czekam na tel.od chrzestnej Szymka czy beda czy nie bo to dodatkowe koszty jak zapłace a ich nie bedzie to prawie 500 zł :szok: i juz nie wiem czy wypada samej zadzwonic bo miała dac znać w weekend
pozniej na 15.30 proba w kosciele i jutro i w srode :wściekła/y: i w piatek i w niedziele przed Komunią o 8 rano grrr jak zwykle wszystko w ostatnim tygodniu :wściekła/y:
w srode fryzjer ,w piateko kosmetyczka i goscie do poniedziałku :baffled: no i mam nadzieje ze nie padne przez ten tydzień z tym wielkim brzuchem :-D a pobolewa czesciej :-( no i przez bolące biodra w nocy spac nie mogę :-( i wogole przez gardło ,siusiu,...ech

Rozia to miałas miły tydzien :-D

Liluu widze ze u Ciebie tez wszystko na wariackich papierach ,a P sie nie przejmuj ...ja na G to juz uwagi nie zwracam ostatnio ..jednym uchem wpuszczam a drugim wypuszczam

Paulus nie wiem co kupic takiej dziewczynce :-(a do tego jak wszystko jeszcze ma :confused:

Katy a Ty gdzie znowu???????????????????????????????????/

Losiczko tuulam :*

my prezentu młodemu nie kupujemy teraz..............tzn wymyslilismy ze pojedziemy z nim do Disneylandu do Paryża na nastepną wiosnę i to bedzie prezent a teraz dostanie zaproszenie do niego :tak: chyba dobry pomysł co???? bo jak mamy dac mu pieniazki a kupic tez nie wiem co....... a ze mamy w Fr znajomych i jest gdzie przenocowac a i G zna perfect francuski ...wiec wymyslilismy taki prezent ,tylko Oskarrro musi podrosnąć :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry