agnes2704
czekamy na Ciebie...
lori mozna płacić kartą. ja tam bardzo lubie robic zakupy w lidlu. wczoraj kupiłam np. DUPLO dla chrześniaka na imieniny. maja dobre jakościowo rzeczy. i spożywka tez ok.
szybko ci zleci ten czas. nawet sie nie obejrzysz a młoda będzie po tej stronie. a od kiedy idziesz na L4? mam nadzieję że posiedzi sobie w brzuszku przynajmniej do września. a jak tam duża juz jest?
szybko ci zleci ten czas. nawet sie nie obejrzysz a młoda będzie po tej stronie. a od kiedy idziesz na L4? mam nadzieję że posiedzi sobie w brzuszku przynajmniej do września. a jak tam duża juz jest?
Ja to bym nawet chciała w sierpniu urodzić żeby jeszcze załapać się na słoneczko i pokarmić cycusiem w leżaczku na działce
ale jak to moja babcia mawiala "cierp cialo cos chcialo"Przy poprzednich ciazach mialam sielanke takze tym razem odwrotnie...uhhh..mam nadzieje ze to szybko minie..bo ja nawet jesc nie moge wiec jak tu odzywiac dzieciatko
????????masakra poprostu..
.... ale prawie 400 zł nie moje na te duperele różne
.... ja pamiętam że w zeszłym roku w październiku sypał śnieg bo wysyłałam zdjęcia do Rumunii bo u nich 40 stopni wtedy było