Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

....... wyszłam z założenia że ona nie pamięta co robiła z dzieckiem 30 lat temu. Wiesz ja nie pamietam kiedy dawłąm młodemu żółtko a co dopiero nasze mamy mają to pamiętać. Czy jak dziecko miało 5 miesięcy, 7 miesięcy czy 9. Ja tylko pamiętam że Mati był mały 

Ale on to był non stop głodny i jak poszłam z nim jakos do lekarza prywatnie to mi powiedział żebym go dokarmiala bo nie ma sensu mu ciagle mleko pchac jak on sie domaga jedzenie jak stary chłop
D coś się ślini więc może jeszcze atrakcje na koniec będą
generalnie narzekać na nią nie mogę za bardzo, bo jasno daje znać czego jej trzeba. Zabawi się, pouśmiecha, pogada.. ale krzyk też ma niezły 

:-)
,co do pieluszek tetrowych...to ja ma 15 szt białych ,2 kolorowe i 2 flanelowe i chyba juz wystarczy ..tyle samo miałam z Szymkiem i nawet 1 nie została bo gdzies sie podziały
hehehe.
bo na rozm.56 to mam tylko 2 body na długi rekaw rozpinane na boku ( bo w szpitalu najwygodniejsze ) i 3 kaftaniki tez na 56 i narazie nic wiecej bo mysle ze starczy co???? hmmm a może się mylę?????? no i oczywiscia paka pieluch w rozmiarze 1 a resztę już mam rozmiar 2 ,no i wiem ze recznik musze zabrac oliwke itp..... i przydałyby sie pajacyji jakies ale nic tu nie ma
naprawde....wszystko przebrane dla tych maluchów a o czapulach dla noworodków to juz nis nie mówie :-(