• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ewiru - heheh albo na Małysza i po bokach ma narty :-D
główką w dół jest prawie cały czas bo ją tak czuje a co wizyte tak leży. Mati tez szybko był główką w dół i już tak został do porodu.

ViolaPop - zdjęcie super wyszło bo Antek z takim uwielbieniem patrzy ;-)

reklama
ViolaPop- super zdjęcie:-)
Lori-ja jeszcze ani razu nie widziałam na wizycie zeby byl główką w dół, ani nie czuje , żeby tak sobie lezał:tak: Wczoraj naprzykład to oblegiwał prawa strone brzuszka, i chyba był bardzo dziwnie ułożony , chyba można nawet powiedziec ze zwiniety jak slimaczek. A prawa strona brzuszka była tak wypchana , że szok:szok:

ewiru - ja to się ostatnio na wizycie nie mogłam połapać jak pokazał bo na głowe zarzuciła ręce i nogi równocześnie i jeszcze sobie nogi podtrzymywała łapkami...taka mała akrobatka :-D

Martuś jeszcze wanienka ( my mamy tez stelaz pood wanienkę ) I w sumie to chyba wszystko co na początek jest potrzebne, to masz :-) no i ręczniki masz ?? Tak dwa?? Ja mam jeszcze pokrowce na przewijak ... A o jaki krem Ci chodzi?? Taki do codziennej pielęgnacji, czy na wyjścia??

Lori w sumie dałam jej tego chrupka, ale tak jak dziewczyny pisały, ja go trzymałam, a on jej sie rozpuszczal przy ustach :-) A co do mamy, to w takim razie trzymam kciuki,żeby obyło się bez komplikacji :-)

Ja to sie nie mogę doczkać jak zaczniemy sie bawić :-) Bo mam juz dość autek, strzelanek, bentenów, beyblaydów i takich tam ;-) Dla odmiany chętnie pobawię sie lalkami :-)

ewirut u mnie Bianka też sie tak z boku wypinala, ale mimo wszystko była glową w dół :-)

udalo mi się zdjęcia od siostry z chrzcin wydębić, ale nie mam póki co jak wrzócić, może jutro sie uda :-)

Aaa, no i Bianka dostała dziś prezent na dzień dziecka od moich sióstr - huśtawkę :-) jeszcze jest trochę za mała do niej, ale jeszcze miesiąc, dwa i będzie ok :-) Taką
HUŚTAWKA FIKO 4w1, LEŻACZEK, KRZESŁO DO KARMIENIA (3266644982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :-)

Witam pochmurnie :wściekła/y:

wczoraj burz było u mnie aż 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie idzie sie załamać tak pada !!!!!zła jestem jak osa

Lori a to 64 to wg Ciebie to mało???:laugh2: dobre dobre wiesz w sumie to mi juz 15 kg weszło :zawstydzona/y: i przy wzroscie 163 to z ta wagą wyglądam jak kaczka :szok: fajnie masz z tymi ubrankami dziewczynkowymi :tak:

Rozia wanienkę mam ....po sobie hehehehe i młody tez się w niej kąpał ,więc nowej nie kupiję :-D co do kremu too do kąpania ma oilatum ,ale jaki krem do twarzy na dzien i na dworek to nie wiem :-( ręczniki,kocyki też mam ,tylko nie wiem czy bodziaków na krótki rękaw nie dokupić :baffled: bo niby mam 10 szt ale wiadomo jak to jest hmmmm

no i Bianeczka ma super huśtawkę :-D

ewirut to ciesz sie kobieto ze nic Ci nie dolega ,ja już ze tak powiem teraz to tylko się męczę i chciałabym juz 1.07 :tak:

Pauluś.....,Ilonka,meldować się :wściekła/y: bo lanie na tyłek bedzie ,Liluu a Ty co ???????????????????

nie wiem kiedy łózeczko pościelić i zaczynam się bać :szok:

Witam dziewczynki:-D

Mój suwaczek zaczyna mnie coraz bardziej przerażac:szok:
Tak zastanawiam sie kiedy spakowac torbe do szpitala:eek: I co do niej włożyc?

Malami - ciesze sie , że nic mi nie dolega :-D Czasami to, az mnie to wkurza, jak rozmawiam z jakąś ciezarną to one narzekaja , a Ja nawet nie moge sobie po narzekac:-p;-):tak::-D
Rozia - ja wańienke tez mam po trójce dzieci od siostry, wiec nie ma sensu kupowac, bo po co przeciez to sie nie niszczy....
Sliczna huśtawka:tak:

dzień dobry

ucho mnie boli:confused2: zaaplikowałam cudo przeciwzapalne i liczę na cudowne ozdrowienie ;)

MałaMi oj tam oj tam...ja niższa jestem a waga stanęła na 67:-p
Rozia normalnie jak patrzę na Twój i Liluu suwaczek to wierzyć mi się nie chce że dziewczyny już takie duże:-):-):-):-)no ale nic dziwnego jak mojej pannicy już trzeci miesiąc leci haha

gdzie reszta się podziewa??????
halooooooo hoooop hoooooop meldować się prosze!!!!!

Truskawka hehehe dobre :-D:-D:-D czyli mówisz ze hipcia ze mnie sredniawa hahahahha,a i pytankooo jaki fotelik(nosidełko) masz ????bo ja własnie próbuję coś upolować
Rozia a moze ty podpowiesz o ten fotelik ???

ewirut u Ciebie mknie a u mnie przesuwa się z prędkością swiatła hahahahahah

reklama
Dziewczynki jestem jestem tylko weny brak do pisania :( mam problem który nie wiadomo jak i kiedy sie rozwiąże i czy wogóle echh mówię wam jak nie urok to ........ Wrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry